Test nu een Ergorapido en ervaar snoerloze vrijheid met optimale flexibiliteit!

Is stofzuigen ook niet één van jouw favoriete huishoudelijke klusjes? Daar kunnen we wel wat aan doen! Geef je nu op voor het Ergorapido testpanel en maak van stofzuigen een feestje!

Met trots presenteert Electrolux haar nieuwe generatie snoerloze steelstofzuiger 2in1: dé nieuwe Ergorapido. Met een fantastisch ontwerp en verbeterde prestatie, zuigt deze stofzuiger beter dan ooit!

De Ergorapido is de ideale aanvulling op je klassieke sledestofzuiger voor de dagelijks even-snel-tussendoor klusjes. Je zware stofzuiger voor iedere kruimel uit de berging pakken is verleden tijd, want hij misstaat helemaal niet naast je keukentafel.

Wat deze steelstofzuiger nog meer bijzonder maakt?
Het moderne design zorgt voor een superieure look dat een premium ervaring aanbiedt tijdens het gebruik. Daarnaast zijn de prestaties van de motor verbeterd en de filtratie is verhoogd dankzij de 50% grotere vouwfilter. Door de grotere wielen is z’n wendbaarheid fantastisch, vooral op tapijten. Bovendien kan de Ergorapido zelfstandig staan en zorgt de Brush Roll Clean technologie dat haren en vezels, die vast zitten in de roterende borstel, makkelijk verwijderd worden.

Wil jij hem testen? Meld je dan nu aan!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Roelien Lalkens
  ideaal voor mij! mijn ouder wordende lijf protesteert nogal eens!
 • Francien Boomstra
  Ik heb naast een (zware)gewone stofzuiger een kruimeldief maar die doet niet wat hij belooft te doen: de opgeladen stroom is snel op terwijl ik hem altijd op de lader heb staan! Dus deze stofzuiger lijkt me meer dan ideaal! Zonder snoer en niet hoeven bukken, jeetje wat wil een mens nog meer! Ben benieuwd of ik mag proberen...
 • Ike Hassankhan
  Ik zou dit zo graag willen testen omdat ik niets zwaars mag tillen en pijn heb bij het bukken als ik zo een gewone zware stofzuiger gebruik en meenemen naar boven lukt niet meer omdat ik een trap op moet en bang ben dan ik dan naar beneden val! Ik zal een dansje doen als ik de zeer luxe en ergonomische stofzuiger mag testen!Ook zal ik nooit meer over een snoer struikelen!
 • Barbara Oosterveen
  Ook ik zou deze Electrolux stofzuiger graag willen testen. Ik heb reuma (RA) dus het slepen met de stofzuiger is vaak een pijnlijke zaak, zeker als ik hem ook nog eens mee naar boven moet sjouwen. Ik denk dat mijn lijf en vooral mijn handen en polsen heel blij zouden zijn als ik uitgekozen zou worden om hem uit te testen.
 • Bianca Melgert
  Zou hem graag willen testen heb 2 poezen en 2 kids die aardig wat kruimelen hhi en moet meerdaags stofzuigen en niet onbelangrijk je kunt overal bij geen gemier meer dat de kabel te kort is.plus dat ik ook nog eens rugklachten heb dus ben benieuwd
 • Monique Nijenhuis
  Helemaal ideaal die wil ik wel testen met 2 kids moet ik 1 of zelfs 2 keer per dag wel stofzuigen en geen gezeur meer met het snoer en gewoon van boven naar beneden kunnen stofzuigen zonder een stopcontact
 • Marie Louise Brandt
  Ik wil hem proberen omdat ik denk en hoop dat het stofzuigen dan makkelijker wordt zodat ik het mijn kinderen niet meer hoef tevragen om me er mee tehelpen.
 • Ria Lamine
  Deze stofzuiger lijkt me ideaal, omdat je niet altijd met zo`n zwaar ding hoeft te zeulen en je en je toch makkelijk iets kunt opzuigen. Ik heb een kat en 5 kleinkinderen die ook noa wel eens knoeien, daarom zou ik hem graag willen testen.
 • Mary Van Rijzewijk
  Ik heb sinds kort een whiplash en met de gewone stofzuiger sta ik niet recht genoeg waardoor stofzuigen een zeer pijnlijke bezigheid is. Met een achterdeur midden in de woonkamer 3katten en 1 hond. Is schoonmaken een must. Test hem graag uit!
 • Sylvia Philips
  ik wil hem wel testen ,heb katten en een hond ,dus moet elke dag stofzuigen.
 • Annemieke Van De Beek
  Ik en mijn dochter hebben lange haren dit zit elke in de vloerbedekking. Elke week ga ik met een pluizenrol de haren eraf halen. Want met mijn gewone stofzuiger krijg ik het er niet af, misschien met deze
 • Christa Houttekens
  Dit lijkt mij een super toestel. Makkelijker te hanteren dan zo'n(oude) sledestofzuiger(die ik nu bezit) ,snoerloos en een kleine versie erbij voor de kleinere klusjes...wie wil dat niet testen?!
 • Ik wil hem graag testen ivm de rugpijn eens kijken of dat beter is. Ik zuig elke dag maar met veel moeite.
 • Annette Verhoef
  De stofzuiger zou ik graag willen testen. Ook ik moet geregeld stofzuigen, heb een hond die, ondanks zijn korte haar, toch geregeld haar verliest en je wilt je huis toch graag zo netjes en schoon moglijk houden? Aangezien ik een beperkt gezichtsvermogen heb, hoef ik nooit bang te zijn dat ik over het 'snoer' zal struikelen, want dat is er niet......!!
 • Kirsten Steins
  Dat klinkt super goed!!! :D Krijg je vast geen rugpijn van, zoals met die van mij. Na een keertje zuigen, meteen een paracetamol nodig :( En ik zuig ELKE dag want ik heb in huis, naast mijn twee medemensen, ook een een hele lieve kat rondlopen...
 • Kinderen, hond, katten, wei met paarden, enthousiast tuinierster, veel zand, stro, haren en kattenbakgrit in huis, altijd troep.... @Stofzuigen, te vaak en te lang :(
 • Met mijn langharig huisdier komt hij heel goed van pas.
 • Jacqueline Hoex
  Ook wij hebben n hond En n kat. Pas n nieuwe stofzuiger van miele gekocht, en deze is WAARDELOOS!, Daarom hoop ik ook dat ik m win :)
 • Greet Nossent
  Lijk mij een ideale stofzuiger. Ik heb een hond en een kat die allebei behoorlijk verharen Plus dat beide de hele dag naar binnen en buiten lopen ivm tuin
 • Barbera Veul
  We zijn hard toe aan een stofzuiger erbij, een kruimeldief voldoet niet voor erbij, ook ivm mijn rug en de zuigkracht. Ik zou deze nieuwe graag uitproberen in ons hectische gezin met diverse huisdieren
 • Titia Veenstra
  Ja die stofzuiger lijkt me ideaal . Moet elke dag stofzuigen doordat de hond en katten erg verharen ( ja dat heb je als het geen winter wordt) en de swiffer is ook niet alles...
 • Petra Jansen
  Nou zou voor mij ook een uitkomst zijn heb ook altijd een probleem met de trap en het naar boven tillen van mijn zware stofzuiger.
 • Diana Netten
  Bij het invullen van het lijstje ging het verkeerd. Je kunt meerdere getallen aanvinken. Je kan ze ook niet meer uitvinken. Ik heb een kat met hele lastige haren. Durven jullie de uitdaging aan te gaan?
 • Een huis met 2 trappen. Een extra stofzuiger is dan een uitkomst.
 • Linda Heida
  Een benedenwoning met deels vaste vloerbedekking en laminaat. Daarnaast lopen er buiten de volwassenen en kinderen er ook nog een hond en vier cavia's rond (vooral zaagsel uit het tapijt krijgen lukt meestal niet goed). Ik ben heel benieuwd wat deze stofzuiger zou kunnen.
 • Rian Rupsam-lips
  Daar ik heel beperkt ben in mijn functioneren (o.a. gewicht) lijkt dit voor mij het toppunt om het zelf te kunnen en niet afhankelijk te zijn van anderen.Zou echt een grote voruitgang zijn !!
 • Diny Hovestad
  Zou hem graag willen winnen , heb een hond en die verhaard erg
  • Emmelien Wagner
   Lijkt me een heerlijkheid vanzelf word er gestofzuigd en ik m.n eigen dingen doen wst een luxe
 • Claudia Doff
  Wat een mooie stofzuiger en nog snoerloos ook. Deze stofzuiger zou ik graag willen testen. Bij ons thuis moet er meerdere keren per dag gestofzogen worden, dus dit apparaat zou echt heel nuttig zijn!
  • Hendry Scheijbeler
   Ideale stofzuiger en kruimeldief in1 snoerloos,handig flexibele mondstuk met verlichting erop,voor mensen die veel huisdieren hebben,of stofdeeltjes allergie hebben,is deze stofzuiger zeer geschikt.
  • Marjan Hovenkamp
   ik zou hem echt graag willen testen want heb kleine kinderen en ja die knoeien ook vaak en laten we het zand niet vergeten wat ze meenemen uit de zandbak. ben erg nieuwschierig in dit produckt en doe echt graag mee. ook vanwege mijn rugklachten denk ik dat deze snoerloze steelstofzuiger veel prakticher zou zijn.
  • Guus Timmermans
   Met kleine kinderen ligt er altijd wel wat. Dan is het zeker handig om zo'n snoerloos model te hebben. Lijkt me super.
  • Mirjam Maas
   Met katten en mijn hobby naaien, krijg je veel rommel, dus moet je vaker stofzuigen.Zo'n supper handig formaat past ook goed in mijn huis.Ik heb een klein huis dus ik zou hem graag willen testen.
  • Rianne Van Asten
   wat ik heel erg belangrijk vind aan een stofzuiger is dat hij geschikt is om huisstofmijt op te zuigen, mijn man is allergisch, verder moet hij licht in het gebruik zijn en gemakkelijk wendbaar. dat hij er zo leuk uitziet is natuurlijk mooi meegenomen, de reguliere hebben allen zo'n saai kleurtje en nodigen niet echt uit om een flink te keer te gaan!
  • Elly Stelloo
   Ik heb een dyson voor de woonkamer maar vind het een heel gedoe om hem uit de kast te halen en in elkaar te zetten als er een paar kruimels of hondenharen op te ruimen zijn. Gebruik daar een kruimelzuigertje voor maar daar moet ik altijd voor bukken. Door een slechte rug is dat ook geen plezier. Dit lijkt me de ultieme oplossing voor mijn probleem. Deze kan dan in plaats van de kruimelzuiger in de kamer. Lijkt me enorm handig.
  • Yvonne Kruijswijk
   Deze stofzuiger zou ik erg graag willen testen. Altijd moet ik op iedere etage 2 stopcontacten gebruiken omdat het snoer te kort is. Apparaat zou zeer welkom zijn......
  • Annie Jolie
   Ik wil hem graag testen ik heb een hondje ik moet 2keer per dag stofzuigen