Test nu gratis Zendium Glazuur Protect tandpasta

Geen idee wat tanderosie is? Of heb jij last van de gevolgen van tanderosie? Zorg dat je er op tijd bij bent en bescherm je tanden! Tanderosie is een vorm van gebitsslijtage, waarbij het tandglazuur wordt aangetast door zuren, voornamelijk uit voedingsmiddelen en maagzuur. Tanderosie is minder bekend, maar nét zo bedreigend als gaatjes. Het proces van tanderosie is onomkeerbaar en weggesleten tandglazuur komt niet meer terug.

Wees er op tijd bij!
Veel mensen hebben tanderosie zonder het te weten…. De eerste symptomen van tanderosie zijn helaas moeilijk te herkennen. Het is daarom belangrijk je gebit preventief te beschermen tegen zuren.

[image name=zendium format= 629]

Bescherm je tanden
Zendium Glazuur Protect is een speciale tandpasta welke een beschermende werking tegen tanderosie heeft. De tandpasta is er in een volwassenen variant en één voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

Wil jij Zendium Glazuur Protect tandpasta testen en jouw mening geven? Geef je dan snel op voor het testpanel! Wanneer je wordt geselecteerd ontvang je een mail met daarin uitgelegd hoe je het product het beste kunt testen.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Marianne En Johan Zwiesereijn
  Goede tandpasta!!!
 • Maja Zimmerman
  Ik heb de tandpasta mogen testen. Bedankt! Ik ben na wat langere tijd blij dat ik van de zeurende pijn bij mijn kies af ben. Ik moest even wennen aan de milde smaak ( ben een sterke mint smaak gewend) maar dat weegt voor mij absoluut niet op tegen de pijnverlichting. Ik kan nu weer koud water drinken zonder een gezicht te trekken alsof ik een citroen eet!!
 • Sabrina Allossery
  ik heb die tandpasta mogen testen alvast bedankt ben er blij mee en heb resultaat
 • Anouk De Vries
  inmiddels al een paar dagen aan het poetsen met zendium. Fijne pasta, sommige pasta's zijn zo korrelig van structuur maar deze gelukkig niet. de smaak is overigens ook lekker ook niet onbelangrijk uiteraard
 • Lindie liefste
  ik wil dit produkt graag testen, omdat ik zuinig moet zijn op mijn gebit!
 • Ineke Broekaart
  Ik ben benieuwd of ik het ga zien, ik eet veel augurken piccalilie,en eet dus graag zuur.
 • Sandra Van Gunst
  Ik zou deze graag willen testen, zoek echt een tandpasta die goed voor mijn tanden is.
 • Sylvia Van Den Berg
  Ja, ik heb een erge vorm van tanderosie, mijn tanden zijn aan de onder/bovenkant echt doorzichtig aan het worden, vooral mijn ondertanden. Help alstublieft.
 • Pamela Ponit
  Ik zou het graag willen testen, want ik drink/eet veel zure dingen en merk dat mijn tanden achteruitgaan
 • Anne Brouwers
  Mijn kinderen drinken best vaak zure sapjes... dit is natuurlijk niet goed voor het gebit, ik hoop dat ik de tandpasta mag testen, heb de voorkeur gegeven aan de kindertandpasta en hoop dat onze tandarts ziet dat we van tandpasta veranderd zijn, hij zag wel dat onze kinderen vaak sapjes dronken.
 • ik wil wel graag de andrelon haarspuletjes probeeren ik heb alleen wel middellang en dun haar gr. bridget