Test nu het Stokke® Sleepi™ bed dat met je kind meegroeit

De Stokke® Sleepi™ is een verstelbaar bed dat met het kind meegroeit tot ongeveer 10 jaar. Het bed is aan te passen aan de ontwikkeling, behoeften en leeftijd van het kind. Zo is het bed uit te breiden in de lengte en in hoogte te verstellen. Stokke® Sleepi™ is vier bedden in één. Word jij één van de testers die samen met je kind dit bed gaan testen? Geef je nu op!

Stokke® Sleepi™ Mini voor 0 tot 6 maanden
Met een breedte van slechts 67 cm is de Stokke® Sleepi™ Mini een wiegje voor je baby.

Stokke® Sleepi™ Bed voor 0 tot 18 maanden én 18 maanden tot 3 jaar
De Stokke® Sleepi™ Mini is om te bouwen tot een verstelbaar kinderbedje dat in de lengte met je kind meegroeit tot 127 cm. Zodra je kind begint te klimmen, kun je een van de zijkanten verwijderen.

Stokke® Sleepi™ Junior voor 3 jaar tot ongeveer 10 jaar
Met een lengte van 165 cm is de Stokke® Sleepi™ Junior een bed voor kinderen tot een jaar of tien. Daarna is het ook te gebruiken als een bankje.

Bij de Stokke® Sleepi™ hoort het Stokke® Sleepi™ matras van 100% gewatteerd katoen.

Wij zoeken ouders met kinderen van 0 tot 5 jaar die de Stokke® Sleepi™ gedurende ruim een maand willen testen. Geef jij graag jouw mening over het Stokke® Sleepi™ bed dat past bij de leeftijd van jouw kind? Geef je dan op voor dit testpanel. In ruil voor jouw mening, mag je het Stokke® Sleepi™ bed houden na de testperiode.

[image name=stokkesleepi format=629 align=left left=0 right=0]


 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Martha Van Der Nijborg Laan
  ik wil graag testen
 • Bryan Siliakus
  Lijkt me super mooi zo een bed voor onze dochter van 2,5
 • aukje zande
  Yvon is nu 4 jaar, en echt toe aan een ander bed. Alleen wij hebben nu zelf een rand gemaakt, anders valt ze de hele tijd uit bed. dit is denk ik de ideale oplossing
 • Anne Van Kints
  Ik heb vorige week alles ingevuld en verstuurd. Zelfs foto's gemaakt ervoor. Nu krijg ik een mail dat ik de aanmeldign niet af heb gemaakt. Hoe kan dit?? ik kreeg de bevestiging op mijn scherm..
 • T Tal
  Het lijkt mij een zeer handige bed en ik zou hem graag willen testen. Ik ben in november uitgerekend, dus ik kan het bed vanaf het begin tot het eind goed gebruiken en testen of het naar behoren werkt.
 • Monique Van Eijk
  Wat een ontzettend leuk en handig bed. Die wil ik zeker wel proberen voor mijn dochter van 16 maanden! Ze slaapt nu nog in een ledikant waar we de spijlen uit gehaald hebben, tijd voor een groot meiden bed dus!
 • Alina Simo
  Volgens de berekeningen ga ik morgen bevallen, ik heb al een hangend wiegje in mijn slaapkamer klaar om mijn eerste kindje te verwelkomen, maar zeer binnenkort zal ik toch wel een ander bedje moeten zoeken. De Stokke had altijd al mijn voorkeur vanwege een aantal aspecten zoals een mooi en kwalitatief design en duurzaamheid. Maar de aanschaf prijs bleek helaas te pittig op het moment... Hopelijk mag ik het bedje alsnog testen, samen met mijn zoontje....
 • Francisca De Heer
  Als ik geweten had, dat ik gezegend zou zijn met 3 kinderen had ik dit bed gekozen, maar het zou geweldig zijn, als nr 3 de komende zeker 9 jaar in dit bedje mag liggen :)
 • Mariela Stapper
  Wat een onwijs gaaf bed ! Ik wil hem heeeeel graag testen !!
 • Gea Veurink
  dit zou mooi zijn voor mij dochter en zoontje van 1 jaar oud , zou het voor hen graag willen gebruiken
 • Roland De Bruyne
  Erg leuk voor onze zoon Bram (20 maanden) die nu in een bedje ligt waar ook zijn 2 zusjes en broertje in hebben geslapen. Wijnazijn reuze benieuwd hoe dit Stokke bedje zal bevallen.
 • Ellen Van Someren
  Ik ben momenteel 36 weken zwanger van ons 2e meisje. Mijn oudste wordt over een maand 2 jr. Slapen is voor haar altijd nogal een ding geweest en daarom willen we haar nog niet op het stel en sprong overplaatsen naar een peuterbed. Het Stokke bedje zou een ideale uitkomst zijn. Dan kan ik eerst de wieg testen voor de baby en als mijn oudste dochter eraan toe is, haar laten slapen in het peutergedeelte. Op deze manier kan ik in korte tijd alle facetten proberen.
 • Dineke Bakker
  Mijn dochter bevalt in oktober van haar eerste,fantastisch toch om je baby in zo'n mooie wieg te mogen hebben
 • Merel Huiberts
  Lijkt mij ideaal voor mijn meisje die half oktober geboren gaat worden of voor mijn zoon van 2,5 die een 'groot' bed mag net als zijn broer.
 • Esther Stitselaar
  Echt helemaal onse styl ? Mijn dochter heeft nu 2de hands bed! En zou graag een nieuwe willen dat verdiend ze???daarom zullen we als we winnen deze met liefde testen:-)
 • Ilaisa Boetius
  Prachtig bed! Ik ben al een geruime tijd opzoek naar een ander bed voor mijn boefje omdat hij meer ruimte nodig heeft. Misschien is dit wel het ideale bed voor hem. Maakt zijn kamer ook meteen wat ruimer dan die standaard rechttoe rechtaan bedden.
 • Lijkt me een geweldig bed voor mijn dochter van 3 jaar. Haar roze klamboe kan er makkelijk overheen en er komt ook wat meer ruimte vrij in haar smalle kamer. Zal wel heel graag willen testen ja !
 • Sandra Van Den Oord
  Jaaaa wat een super mooi bedje!! Isabelle is 2 jaar en ze is echt toe aan een peuterbed. Dit model is net iets anders dan een 'gewoon' bed, echt leuk! Wij willen het graag testen :-)
 • Annemarie Verwer-lippold
  Lijkt me een erg handig bed! Past helemaal bij ons kleine mannetje. Zou hem danook graag willen testen
 • Anja Van Weerhorst
  Wauw wat een prachtig bedje zeg. Helemaal geweldig voor ons meisje. Ook al wordt ze de 26ste sept. alweer een jaar, ze zal hier nog ruim 9 jaar plezier aan kunnen beleven. De kleur past ook volledig bij haar frisse kamertje.