Test nu Multi-Gyn ActiGel voor vaginale ongemakken

Wil jij ervaren of Multi-Gyn ActiGel jou kan helpen bij vaginale ongemakken? Wij mogen 150 testers hiervoor de kans geven.

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 75% van de vrouwen wel eens last heeft van vaginale ongemakken. Dit kan zorgen voor een onaangename (vis)geur, overmatige afscheiding en jeuk, irritatie, pijn of een branderig gevoel.

Multi-Gyn ActiGel is een geconcentreerde gel die deze ongemakken behandelt en belooft de klachten te verlichten. Het is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en optimaliseert de vaginale flora.

Klik op doe mee en beantwoord de extra vragen om je aanmelding te voltooien!

Uiteraard worden jouw gegevens vertrouwelijk behandeld.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Rachel Rosenberg
  ik heb het getest ik vind het echt een aanrader
 • Letty Den Hoed
  Ik ben erg benieuwd ! Ik hoop dat ik mag testen. Vaak voel ik toch een soort drempel om zoiets te kopen en dan doe ik het maar niet. Toch blijf ik nieuwsgierig naar het effect. Ik laat me graag verrassen
 • Leonie Smit
  Funda, jij en je vriend kunnen misschien het beste naar de huisarts. Klinkt eerder als een schimmelinfectie oid. En dat pak je alleen maar aan als je beiden daar medicijnen tegen gebruikt.
 • Nuwa El Amraoui
  Nou, mij benieuwe of ik dit mag gaan testen. Ik heb wel vaker last van een branderig/jeukend gevoel vooral rond de tijd dat ik ongi moet worden, en tot nu toe nog niets gevonden wat het echt verhelpt.
  • Demelza Lynch
   dat is een schimmelinfectie vraag je huisarts voor een recept.
 • Funda Isler
  Ik hoop dat ik het product mag testen. Elke dag verwisselen van ondergoed , parfum/deodorant spuit ik op mijn kleding om de visgeur niet te ruiken. Niks helpt. Zelfs als ik schone kleding en ondergoed draag na het wassen verdwijnt de geur niet. Ben hierdoor erg onzeker. Het beinvloed mijn seksuele relatie erg op het moment en dat zorgt voor spanningen tussen mij en mijn partner. Hoop dat dit de oplossing zal zijn.
  • Melissa Kramer
   Misschien kunt u beter naar de huisarts gaan. Het is vaak een drempel ( ik kan het weten) maar misschien komt er iets uit wat met een kuurtje op te lossen is. Ook kan je als je googled wat tips vinden bijvoorbeeld op je voeding letten of alleen maat katoenondergoed . Hier vind u nog wat tips http://nl.m.wikihow.com/Zo-kun-je-een-sterke-vaginale-geur-verminderen
 • Bettina Klarenbeek
  Vaginale ongemakken komen júist door dit soort zeep of gels, gewoon water spoelen, gèen zeep of andere spullen!nergens last van! Nee ik wil dit niet testen.sinds ik water gebruik nooit meet last van vaginale ongemakken.
  • Kerensa DJ (Redactie)
   Hi Bettina, Als je nergens last van hebt hoef je je ook niet op te geven voor dit testpanel. Het gaat in dit geval erom wanneer iemand klachten heeft dit product je erbij kan helpen. Mvg, De redactie
  • M Verhoeven
   Bettina, dat is precies wat ik dacht : dat kan nooit goed zijn om te gebruiken ! Volgens mij krijg je daar juist klachten van. Ik gebruik ook gewoon water en heb nergens last van en wil dit daarom niet testen.
 • Ora Champane
  Nog geen comments...
  • Belinda Borgsteede
   Geselecteerd! Ben heel benieuwd.
  • Marty Meulen
   Ik wil best wel testen, als het idd tegen afscheiding werkt dan heel graag.