Wil je ook kennismaken met NAN OPTIPRO® opvolgmelk? Meld je dan nu aan!

Eerder dit jaar hebben 235 moeders voor ons NAN OPTIPRO® 2 getest en 94% was (zeer) tevreden. Wij mogen wederom 200 moeders selecteren met een kindje in de leeftijd van 5,5 maand tot 10 maanden voor het NAN OPTIPRO® 2 testpanel. Wil jij deze opvolgmelk (vanaf 6 maanden) testen, geef je dan nu op!

NAN OPTIPRO® opvolgmelk, het resultaat van 150 jaar ervaring en 50 jaar eiwitonderzoek.

Liefde, aandacht, zorg… dat zijn dingen die jij doet voor de toekomst van je kindje. Bij Nestlé hebben ze NAN OPTIPRO® opvolgmelk ontwikkeld, met hun beste eiwit ooit en alle benodigde voedingsstoffen:
• Vitaminen A en C ondersteunen het immuunsysteem
• α-linoleenzuur (Omega 3) draagt bij aan een normale hersenontwikkeling

Hoe gaat het testen in zijn werk?
Je ontvangt in totaal 4 blikken NAN OPTIPRO® 2 waarvan je 2 blikken zelf kunt gebruiken. Eén blik is voldoende voor ongeveer 1,5 week. Daarnaast ontvang je 2 extra blikken die je aan één andere moeder met een kindje in dezelfde leeftijd kunt geven, zodat zij ook NAN OPTIPRO® 2 kan testen (denk aan vriendinnen, collega’s, moeders bij de kinderopvang). We vragen aan jou ook haar e-mailadres zodat we haar eenmalig kunnen benaderen om een vragenlijst in te vullen. Aan het einde van de testperiode ontvangen jullie dan ook beide een link naar de vragenlijst om jullie mening en ervaring achter te laten.

Een paar handige weetjes over het NAN OPTIPRO® 2 blik:

 • NAN OPTIPRO® opvolgmelk zit in een handig blik met een afstrijkrandje.
 • Het maatschepje past precies op de binnenrand (het afstrijkrandje) van het blik. Een praktische en hygiënische oplossing.
 • De deksel is doorzichtig, zo zie je direct hoeveel er nog in het blik zit.
 • Het blik beschermt goed tegen lucht en vocht.
 • Bovendien is het blik 100% recyclebaar.
 • Het lege blik is ook erg handig om bijvoorbeeld potloden en pennen in te bewaren!

Wil jij graag kennis maken met de nieuwste innovatie van Nestlé, NAN OPTIPRO® 2 opvolgmelk? Geef je dan op voor dit testpanel!


* Onderzoek en analyse uitgevoerd door hettestpanel.nl (N=235), juli 2016.

Het eiwitgehalte, de voedingsstoffen en vitaminen zijn conform wetgeving.

Belangrijk informatie: De beste manier om een baby te voeden is door borstvoeding te geven, omdat moedermelk ideaal uitgebalanceerde voeding is, je baby tegen ziektes beschermt en ook nog andere voordelen voor zowel de baby als de moeder biedt. Wij adviseren om het consultatiebureau of een arts te raadplegen bij het maken van de keuze hoe je jouw baby voedt. Moeders zouden ook voorlichting moeten krijgen over de voorbereiding op borstvoeding en de manier waarop zij het geven van borstvoeding kunnen voortzetten Als je kiest om borstvoeding te geven, is het belangrijk om gezond en gebalanceerd te eten. Flesvoeding is bedoeld om moedermelk te vervangen wanneer moeders ervoor kiezen geen borstvoeding te geven of om andere redenen waardoor ze niet in staat zijn om dat te doen. Een besluit om geen borstvoeding te geven of om gedeeltelijke flesvoeding te introduceren, zal de productie van moedermelk verminderen. Het is moeilijk om terug te komen op je beslissing om geen borstvoeding meer te geven. Borstvoeding is de meest economische voeding. Wanneer toch wordt besloten om flesvoeding te geven is het belangrijk om dit te bereiden en te bewaren volgens de instructies op het etiket, om zo risico’s voor de gezondheid van je baby te voorkomen. Met vriendelijke groeten, Nestlé Babyvoeding.

 

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Caroline Samsen
  ik zie geen vragenlijst
 • Sonny Fakiera
  Er is nog geen vragenlijst beschikbaar.
 • Aurelia Brugge
  Waar staat het testformulier die ik in moet vullen?
 • g j j c boer van eijk
  Hoi ik heb het ontvangen super
 • Magda Wojtasiak
  Ik wil graag proberen
 • Danique Langerak
  Is dit de flesvoeding van de reclame ?
 • Joyce Schuring
  .