Test nu samen met jouw kindje Kabrita Opvolgmelk op basis van Geitenmelk!

Wij mogen 100 testers selecteren die samen met hun kindje Kabrita 2 Opvolgmelk op basis van geitenmelk willen testen. Kabrita 2 Opvolgmelk is speciaal ontwikkeld voor baby's van 6 tot 12 maanden en combineert de natuurlijke voordelen van licht verteerbare geitenmelk met een moderne samenstelling in lijn met de huidige wetenschappelijke inzichten. Kabrita Opvolgmelk wordt volledig in Nederland geproduceerd op basis van 100% Nederlandse geitenmelk.

Licht verteerbare geitenmelk
Geitenmelk is van nature licht verteerbaar, rijk aan belangrijke voedingsstoffen en mild van smaak. De unieke eiwitsamenstelling in geitenmelk helpt een zachte massa in de maag te vormen die gemakkelijk door het lichaam kan worden afgebroken. Deze eigenschappen maken geitenmelk goed verdraagbaar en daarmee een uitstekende basis voor flesvoeding.

Kabrita geitenmelk flesvoeding
Kabrita opvolgmelk wordt verrijkt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals wei-eiwitten, DHA Omega 3 vetzuren, GOS prebiotische vezels en een vetblend rijk aan beta-palmitaat (DigestX). 

Heb jij een kindje in de leeftijd van 6 tot 11 maanden en wil je Kabrita 2 Opvolgmelk op basis van geitenmelk graag testen? Meld je dan nu aan. Je ontvangt dan 3 blikken Kabrita 2 Opvolgmelk, zodat je voldoende voorraad hebt om Kabrita thuis uitgebreid te testen. Na 3 weken ontvang je van ons een vragenlijst zodat je jouw ervaringen met Kabrita kunt delen.
 

Belangrijke informatie voor moeders:

 • Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. De Wereldgezondheidsorganisatie adviseert om de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven en aansluitend in combinatie met een gevarieerd dieet tot twee jaar of langer borstvoeding te blijven geven. Hyproca Nutrition B.V. ondersteunt dit advies volledig. Raadpleeg altijd je consultatiebureau of arts alvorens bijvoeding te introduceren of over te gaan op (gedeeltelijke) flesvoeding.
 • Geitenmelk flesvoeding is geen geschikt alternatief bij een medisch vastgestelde koemelkallergie vanwege het risico op een allergische kruisreactie. Indien je vanwege (milde) klachten overweegt om over te stappen op een geitenmelk flesvoeding, dan adviseren wij je om altijd eerst je huis- of consultatiearts te raadplegen om een koemelkallergie uit te sluiten.

Voor meer informatie over Kabrita of flesvoeding in het algemeen kun je contact opnemen via contact@kabrita.nl.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Anne Dierselhuis
  Oeh chips ben te laat met het invullen van de vragenlijst..... maar hier smult meneer ervan, heb het idee dat hij minder spuugt dan van de koemelkvoeding (of is het een toevalstreffer)
 • Joyce Hoekstra
  Mijn dochter is van borstvoeding over aan het gaan op Kabrita. Eerst als pap en nu steeds vaker als flesje tussendoor. Het verloopt geheel probleemloos! Heel erg bedankt voor de probeerverpakkingen, het is een aanrader.
 • Petra Elberse
  Super leuk dat we mee mogen doen,volgende week maak en plaats ik een foto op facebook met Lova en haar flesje,mijn dochter gebruik nu ook babyvoeding van geiten melk tussendoor,ben zeer benieuwd hoe ze Kabrita gaat ervaren!
 • Petra Elberse
  Heel erg graag ik ben de oma van Lova en die krijg op het moment borstvoeding,en als ze bij mij is krijg ze een flesje met Nutrilon 2 maar ze vind het niet zo lekker,ze kots het er ook weer uit.Misschien past de geitenmelk meer bij haar,denk dat haar mama dat wel een goed idee vind !
 • Martha Van Der Nijborg Laan
  ik wil dit met mijn kindje graag testen stuur maar op