Test PEDIGREE® DentaStix™ óf DentaFlex™ voor je hond!

Wij mogen 150 testers selecteren om PEDIGREE® twee weken te testen. We laten een groep DentaStix™ testen en de andere groep DentaFlex™.

Veel baasjes denken dat het gebit van hun hond gezond is. Toch weten we dat 4 op de 5 honden ouder dan 3 jaar last heeft van gebitsproblemen. Daarom is het belangrijk te weten wat je kunt doen om het gebit van je hond gezond te houden. Om dagelijkse gebitsverzorging nog makkelijker en leuker te maken voor de hond heeft PEDIGREE® twee gebitsverzorgende tussendoortjes ontwikkeld: DentaStix™ en DentaFlex™.

Voor de dagelijkse verzorging
Door de unieke textuur van PEDIGREE® DentaStix™ wordt aanwezige tandplak verwijderd, terwijl de opbouw van nieuw tandplak en omzetting naar tandsteen wordt tegengegaan door de actieve ingrediënten. Zelfs na het eten blijft de reiniging doorwerken.  Bij dagelijks gebruik kan de PEDIGREE® DentaStix™ de vorming van tandsteen tot 80% verminderen. Daarmee is het een wetenschappelijk bewezen effectief gebitsverzorgend tussendoortje.

Voor een grondige reiniging 2x per week
PEDIGREE® DentaFlex™
is de kauwstaaf van PEDIGREE® voor een extra grondige reiniging van het hondengebit. Gebruik DentaFlex™ 2x per week en de vorming van tandplak bij je hond vermindert daar waar dit het meest belangrijk is: langs de tandvleesrand, dit is wetenschappelijk aangetoond. De revolutionaire textuur buigt om de tanden en helpt zo de opbouw van tandplak en tandsteen tot de tandvleesrand verminderen. En door de flexibele structuur heeft je hond extra lang kauwplezier!

Wil jij ervaren of PEDIGREE® voldoet aan de behoeften van jouw hond? Klik dan op de doe mee knop en geef je op voor de test! 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Jacqueline Brenker-ouwehand
  DE Dentaflex ontvangen en gelijk gegeven aan onze Berner Sennen Luna en die ging gelijk in haar hok liggen om te genieten van haar dentaflex. Ik ben om wat is dit goed voor haar gebit.
 • Nellie Nuijen
  Nou ik moet zeggen dat de dentaflex echt een succes is onze Lara is er razend op. Toen ik haar van de week een gewone dentastick wilde geven wou ze die niet en liep meteen naar de kelderdeur en ging daar zitten wachten op een dentaflex.
 • Shirley Lutz
  Flynt vond het helaas wat aan de grote kant, waardoor hij de dentaflex ging verstoppen. Gelukkig heeft hij een grote vriend die er super van genoten heeft
 • Nellie Nuijen
  De DentaFlex zijn vanmorgen bezorgd en onze Lara heeft er net een op het was een succes. Een normale dentastick heeft ze meteen op maar deze doet ze veel langer mee dus de tanden zullen er ook schoner van worden.
 • Martha Van Der Nijborg Laan
  balloe mijn hond wil dit zeker graag proberen
 • Dagmar Van Den Bogert
  Weet zeker dat Biko zal smullen na een flinke wandeling!
 • Peggy d'Oliveyra
  Wij, Golfo en Pucky worden 4- en 8 april 5 jaar en wij willen het dolgraag uitproberen, want tanden poetsen heeft 'mama' diverse keren geprobeerd, maar wij konden haar zo goed tegenwerken, dat ze het al snel heeft opgegeven.
 • Monique De Haan
  Mijn Fetha zou dit graag willen testen.
 • Katty Degroote
  wil graag testen ook als Belg want nu moeten de hondjes waarschijnlijk onder narcose om tandsteen te verwijderen dus beter voorkomen...sta te popelen om te mogen testen:)
 • Karin Hoff
  Hum wil ook graag
 • Ad Wilbrink
  Wil het graag proberen met onze hond.
 • Henry Nijborg
  ik wil met mijn hond balloe dit graag testen