Live testpanel Almhof Hoekje: “Een waar feestje!”

De vertrouwde Almhof yoghurt met een verrassende twist: een Hoekje met het lekkerste fruit of crunchy chocolade. Ruim duizend testers probeerden Almhof Hoekje op de stand tijdens de Libelle Zomerweek. 

Almhof Hoekje is verkrijgbaar in vijf verschillende fruit- en crunchy chocoladevarianten: aardbei, kers, bosbes, choco balls en choco flakes. Maar liefst 98% van alle testers vindt de geproefde smaak lekker. “Een fantastisch volle smaak waar je de kersen ook daadwerkelijk ziet en proeft,” aldus Evelien (34). Gusta (52) vindt de yoghurt fris en romig: “aardbeien zoals aardbeien moeten smaken. Zowel apart als door elkaar heerlijk.”

Feestje
Dankzij het Hoekje kun je zelf naar eigen smaak de zoetheid bepalen en blijven fruit en chocola vers en knapperig. Hermien (50): “Prettig dat je zelf kunt kiezen hoeveel kersen je toevoegt. De yoghurt is lekker romig.” Yvonne (52) noemt de smaak voortreffelijk en Josephine (21) zegt: “De knapperige chocoladeballetjes passen qua smaak goed bij de milde yoghurt. Een waar feestje!”

Aanrader 
Ruim 9 van de tien testers gaan Almhof Hoekje nog een keer kopen en 96% beveelt het anderen aan. “De natuurlijke smaak van het fruit is overduidelijk aanwezig! Zeker een aanrader om het te kopen,” vindt Jacqueline (51). Ook Dianne (42) noemt Almhof Hoekje een aanrader en Anne (49) zegt: “Chocolade is altijd lekker, maar ik had niet verwacht dat de combinatie van flakes en yoghurt me zó zou aanspreken.” 

Zomers en zacht
De duizend testers vinden Almhof Hoekje geschikt als toetje na de maaltijd, als onderdeel van de lunch, als snack later op de avond of als tussendoortje. Volgens Sylvia (43) is de yoghurt lekker fris en zoet tegelijk, Jessica (27) vindt het niet te zwaar op de maag en Suzanne (19) noemt de yoghurt goed in evenwicht qua smaak. Ria (58): “Heerlijk zomers en zacht!”

Meer informatie over Almhof Hoekje vind je hier.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Ronald Miltenburg
  zeer lekker toetje, ondanks wij deze niet hebben mogen testen, maar wel in de winkel hebben gekocht.
 • Anja Schutte
  Ik wil graag testen
  • Mirjam Verdoes
   Het is al getest, heb je de tekst uberhaupt wel gelezen?
 • Suzy Snoeren
  Ik zou heel graag willen testen
 • Cheyma tag
  ik zou het ook graag willen testen
 • Soraya Hennie Dani Bol
  ik wil graag testen