Testresultaten: BaByliss Homelight IPL verwijdert ongewenste haartjes in een flits

BaByliss Homelight IPL verwijdert ongewenste haartjes in een flits

Met de BaByliss Homelight wordt ontharen een ritueel dat steeds minder tijd in beslag neemt.  De apparaten, beschikbaar in diverse modellen, verwijderen met behulp van de Intense Pulsed Light ongewenste haargroei. Ze zorgen voor een gladde huid en scoren gemiddeld een mooie 7,5

Veertien van de vijftien testers ziet na de eerste 8 behandelingen resultaat. Bij 60 procent van de testers is de ongewenste haargroei verminderd, bij 7 procent zelfs stérk verminderd, en 33 procent geeft aan dat de ongewenste haartjes dunner en lichter zijn geworden.

“Het apparaat is handig in gebruik, scheren doe je toch en voor je bikinilijn en oksels kost het niet veel tijd en moeite om daarna even met het apparaat te behandelen” Laura (28).

Ontharen in je eigen beautysalon
Een voordeel van BaByliss Homelight is dat je de behandeling zelf kunt uitvoeren, gewoon thuis. “Bij een salon heb je toch altijd te maken met iemand die je niet kent, en dat ervaar ik als ongemakkelijk”, zegt Laura (28). “Ik heb ook mijn bikinilijn gedaan”, zegt Rachida (28). “Ging goed! En nu heb ik een super gladde huid”.

Handige app geeft behandelplan en reminders
De BaByliss Homelight App is een uitkomst, vinden de testers. “Vooral de herinneringen van de BaByliss Homelight App zijn erg handig, en je weet precies hoeveel behandelingen je hebt gedaan”, zegt Heleen (28).

Alle testers zijn tevreden over het gebruik. “BaByliss IPL Homelight werkt prima en simpel”, zegt Laura (26). Enkele testers hadden moeite met het bereiken van lastige plekken. “Flexibiliteit van de flitskop zou handig zijn”, oppert Arjan (30). “Het is bijvoorbeeld lastig om contact met de huid te maken rondom het sleutelbeen en de schouder, en dan is het moeilijk flitsen.” Maar het eindresultaat is alle moeite waard.

Op kieskeurig.nl vind je alle resultaten van deze test. Lees het hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Fethiyr Kayan
    Ik had deze al en heel tevreden'.
  • Dinie Dalsem
    ik zou deze ook graag proberen lijkt me zo makkelijk