Testresultaten: Bambix Kant en Klaar Papje “Makkelijk en snel”

Een nieuwe verpakking, verbeterd recept én een nieuwe smaak. Ouders van Nu nodigde tweehonderd moeders uit om het Bambix Kant en Klaar papje te proberen.

Driekwart van de testers vindt dat het Kant en Klare papje van Bambix op ieder moment van de dag geschikte voeding biedt. Laura (31) gaf het graag als laatste fles zodat haar dochtertje een vol buikje had om de nacht door te komen, terwijl Nicolle (30) liever koos voor de ochtend. “Prima geschikt als ontbijt.” Volgens Elcke (31) kunnen de kant en klare pakjes goed in een melkfles. “Als je zelf pap maakt, is het zo dik of korrelig dat het niet in een fles past.”

Geen gedoe
95% van de testers vindt Bambix Kant en Klaar papje ook handig voor onderweg. Laura: “Ik nam het mee naar het strand. Je kan het koud geven, dus je hoeft nergens water op te warmen.” Michelle (22) vindt het ideaal om een pakje mee te nemen en Renee (26) is blij dat ze onderweg eenvoudig wat lekkers kan geven. Maia (38): “Geen gedoe meer met water en poeder.”

Bouwstoffen
Ruim acht op de tien moeders vindt het Kant en Klare papje van Bambix een gezond papje en negen op de tien vindt het ook lekker. Voor 86% voldeed het papje of overtrof het zelfs de verwachtingen en 82% zou het anderen aanbevelen. Driekwart zou het zelf nog een keer kopen. “Het was de eerste keer dat wij dit voor haar gebruikten, maar ze dronk het helemaal leeg,” zegt Jessica (27). Oma Anja (54) is ook enthousiast: “Ze krijgt op een lekkere, gemakkelijke manier belangrijke bouwstoffen binnen.” Joyce (33) vond het papje te dun voor lepeltjespap.

Ook benieuwd naar de kant en klare papjes van Bambix? Klik dan hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!