Testresultaten: Bolletje Krokante Ontbijtgranen Hazelnoten & Amandelen “Makkelijk, voedzaam en afwisselend”

Of je nu vrolijk uitgeslapen je bed uit komt en meteen 'aan' staat of juist even wat meer tijd nodig hebt om wakker te worden: een ontbijt is een goed begin van de dag. 311 vrouwen testten Bolletje Krokante Ontbijtgranen Hazelnoten & Amandelen. Wat vinden ze ervan?

Maar liefst 92% is (zeer) enthousiast. “Lekker crunchy, niet te zoet en je proeft de noten goed,” zegt Lieke (31). Ruim tweederde van de testers eet doorgaans zuivel en krokante muesli en 93% vindt dat Bolletje Ontbijtgranen binnen haar ochtendritueel past. Anique (32) vindt het voedzaam en handig als je 's morgens niet zoveel tijd hebt. Overigens typeert ruim eenderde van de testers zich als de snelle ochtendeter. Marloes (29): “Soms wil je in de ochtend wat meer bite dan alleen havermout en dan is dit een verantwoorde en lekkere keuze.”

Gezond & bewust
Bolletje Krokante Ontbijtgranen Hazelnoten & Amandelen bevat 65% minder suiker dan gemiddeld. Dat vindt 97% van de testende vrouwen erg belangrijk. Lisanne (30): “Ik eet zo natuurlijk mogelijk en daardoor zijn dit soort granola's meestal geen optie. Fijn dat ik alle ingrediënten kan herkennen en het geen geraffineerde suikers en allemaal e-nummers bevat.” Thaisa (27) eet regelmatig ontbijtgranen of muesli. “Bolletje biedt een gezondere en bewustere variant.”

Lekker ontbijt
94% vindt Bolletje Krokante Ontbijtgranen Hazelnoten & Amandelen lekker. Cathy (33) is aangenaam verrast. “Er zit enorm veel smaak aan en is ook lekker knapperig.” Corine (33) vindt het lekker krokant, maar wat eenzijdig. “Met fruit en yoghurt erbij wel een lekker ontbijt.” Tip van H. (33): “Als het op een verantwoorde manier mogelijk is, zou ik het iets zoeter maken.”

Meer weten over Bolletje Krokante Ontbijtgranen? Klik hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Ella Voss van Erve
  Wil wel testen met mijn maagverkleining of het een voldoende vol gevoel geeft.
 • Annie van der Hoek
  Ook ik zou graag willen testen, het lijkt me erg lekker
 • Laat mij maar testen!
 • Roel Van den Muysenberg
  Eens een keer wat anders. Laat mij maar testen!
 • Inaya Mimi
  Ik wil het ook graag testen.
 • Agnita du Pree
  Ik zou deze graag willen testen. Ik hou wel wat van afwisseling s'morgens met het ontbijt
 • Aicheline Leito
  Ik zou hem heel graag willentesten????
 • Aicheline Leito
  Ik zou hem heel graag willentesten????
 • Louisa Leeuwendaal
  Ben erg benieuwd hoe of dit zou smaken. Had het al in de winkel zien staan, maar vond het best wel prijzig. En als ik niet weet hoe of het smaakt, koop ik het niet snel. Zelf eet ik iedere dag ontbijtgranen van een ander merk. Dus wie weet misschien toch eens proberen. Ziet er erg lekker uit.
 • Dinie Dalsem
  zou het ook willen proberem dinid91
 • N.a.v. mijn aanmelding voor het testpanel heb ik een gratis verpakking mogen proberen. Het product ziet er op zichzelf al lekker en verantwoord uit en zo smaakt het ook! Ik vind het een aanrader :).
 • Anne Baaiman Van Der Luijt
  Ik zou deze heel graag willen testen.