Testresultaten: Bonbébé babyvoeding, potjes en knijpzakje, erg lekker!

Blij en gezond, zo zien we onze kinderen graag. Met de groente- en fruithapjes van Bonbébé maken ze een goede start.
Bijna alle 87 Ouders van Nu-lezeressen die Bonbébé met hun kindje hebben uitgeprobeerd, vinden dat het merk voor ieder moment van de dag geschikte voeding biedt. Er is voldoende variatie mogelijk, dus de kindjes zullen er niet snel genoeg van krijgen. “Handig voor als zelf koken er een keer bij inschiet of als we onderweg zijn”, zegt Suzanne (33).

Baby’s van zes tot zeven maanden oud hebben vaak nog een sterke voorkeur. Het zoontje van Anna (32) trok bijvoorbeeld meer gekke bekken bij het fruit van Bonbébé dan bij de groenten. “Ik vond deze laatste zelf ook zachter smaken dan het fruit”, zegt Anna. De kleintjes kunnen hun smaak verder ontwikkelen als ze veel verschillende smaken kunnen uitproberen.

Fruithapjes zijn een feest
90 procent van de ouders zou hun kindje dagelijks (59 procent) of wekelijks (31 procent) een fruithapje van Bonbébé willen voorschotelen. “Het fruitpotje vond hij echt ontzettend lekker”, zegt Maaike (34). “Het was een feest om het te geven.”

Bonbébé heeft ook fruit in een knijpzakje. Dat is voor veel kindjes nog even wennen. Andere vinden het geweldig. “Mijn zoontje vond vooral het knijpzakje erg interessant en lekker”, zegt Sharity (33). “Hij wilde maar meer en meer.”

Groente vaker een kwestie van wennen
88 procent van de testers zou hun kindje dagelijks (47 procent) of wekelijks (41 procent) een groentehapje van Bonbébé geven. “Zoals bij elke nieuwe smaak even een paar happen wennen, maar daarna werd vooral de groentehap lekker opgegeten”, zegt Marjolein (37).

Ruim 9 op de 10 ouders zullen de groente- en fruithapjes van Bonbébé zelf ook nog eens kopen. “Mijn dochter at meer uit de potjes dan normaal, het ging er verbazingwekkend goed in”, zegt Hannah (29). Blije baby’s die happen naar meer, wat is dat toch een heerlijk gezicht.

Meer weten over Bonbébé babyvoeding? Klik hier. 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Anna Tuyn
    Wat leuk om mijn feedback terug te lezen :)