Testresultaten: Bonbébé hapt lekker weg

De groente- en fruithapjes en het diksap van Bonbébé smaken lekker. En je kindje krijgt er nooit genoeg van, want ze zijn er in veel smaken. 

De baby’s waren blij dat hun moeder zich had aangemeld voor het Bonbébé-testpanel. Zo proef je nog eens iets nieuws, zullen ze hebben gedacht. De testers probeerden de fruithapjes Banaan/Appel/Peer en Appel/Aardbei, de groentehapjes Pompoen/Kip en Bruine bonen met appel & rundvlees, en Diksap Appel. 98 procent van de moeders is (zeer) tevreden.

[image name=quote format=160 align=right left=5 right=5]Lekker en puur
”Ik heb verschillende merken geprobeerd, maar dit is de eerste keer dat het én lekker én puur smaakt”, zegt Karin (32). De fruithapjes scoren gemiddeld 8,1, de groentehapjes een 8. “Mijn dochtertje vond de producten lekker. Vooral de bruine bonen, daar is ze dol op”, laat Mariëlle (31) weten.

Veel variatie
Hoe meer smaken je kindje nu probeert, hoe groter de kans dat het straks een makkelijke eter wordt. Daarom is het fijn dat Bonbébé zo veel variatie biedt, vindt 95 procent van de moeders. “De variatie, de prijs en het gemak van het potje voor bijvoorbeeld onderweg.” Dat zijn voor Kim (35) de grootste voordelen van Bonbébé.

[image name=quote2 format=160 align=left left=5 right=5]Smullen
“Ik wist niet of mijn kleintje het zou lusten, omdat ze pas sinds kort hapjes krijgt. Maar de hapjes van Bonbébé vindt ze heerlijk”, zegt Jennifer (26). Ook de dochter van Monica (28) zat te smullen, laat de tevreden moeder weten. “Wel wil ik het afwisselen met vers fruit.” Ook Marlies (35) zou haar kindje niet elke dag potjes geven; ze is dan voordeliger uit. Daar staat tegenover dat zelf babyvoeding maken een tijdrovend klusje kan zijn. En meenemen voor onderweg is ook niet zo handig. Hoe dan ook zou 95 procent van de moeders de producten van Bonbébé aanbevelen bij andere ouders. 

Wil jij jouw kindje ook de smaken van Bonbébé laten ervaren en ben je benieuwd naar de diverse producten? Klik dan hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Mijke Kraaijeveld
    Ook onze kleindochter smult graag en zal dit vast lekker vinden.
  • Carla Janson
    ik ben oppas oma van mijn kleindochter en ik heb zo n idee dat ze dit erg lekker gaat vinden.
  • Marijke De Vries
    Ik ben oppasmoeder voor verschillende gezinnen met baby's en kleine kinderen. Daarom wil ik het ook graag proberen