Testresultaten: Bugaboo Cameleon³ is nog weer beter

Bugaboo Cameleon³ is nog weer beter

De praktische alles-in-één-kinderwagen krijgt van ons testpanel maar liefst een rapportcijfer 8,6.

Alle drie de moeders vinden de Bugaboo Cameleon³ (zeer) gebruiksvriendelijk. 

Zeer wendbaar en makkelijk te besturen
De wagen heeft een kleine draaicirkel en is hierdoor zeer wendbaar en makkelijk te besturen, vinden ze. Dat is handig in drukke winkels en op moeilijke ondergronden, zoals een zandstrand of hobbelig bospad.

Geeske (33) heeft er zelfs de superdrukke Koningsdag mee getrotseerd. “De wagen is zo licht en door zijn kleine draaicirkel ‘laveerden’ we dwars door de mensenmassa heen. De gekochte spulletjes konden we ook allemaal in de wagen kwijt. Ondertussen lag Evi heerlijk te slapen.”

Simone (29) is fan van de roterende draaibeugel. “Helemaal ideaal, op die manier haal ik mijn dochter van 1 jaar makkelijk weer uit de wagen. De vijfpuntsgordel maak je makkelijk vast en ook weer los.” Neem je de wagen mee in de auto, dan is hij makkelijk op te vouwen en in te klappen, vinden de drie testers.

Als een vorst, heerlijk beschut
Baby’tjes liggen heerlijk beschut. “Onze dochter lag zelfs lekker dat we de wagen ook veel in huis hebben gebruikt als ze een dutje wilde doen”, zegt Geeske. “Met de kap helemaal naar beneden, zodat ze lekker kon blijven slapen.”

Ook grotere kindjes zitten als een vorst, weer of geen weer. Dat ondervond ook Sarah (30). “Tijdens een ochtend waarop ik op pad was met mijn bijna 2-jarige dochter was het weer erg wisselend: van regen en harde wind gingen we naar zonnig en mooi weer. De wagen was voor alle weersomstandigheden prettig, gezien de regenkap snel en makkelijk te plaatsen en te verwijderen is.”

Waar voor je geld
Een kinderwagen is voor veel aanstaande ouders een hele aanschaf. Maar als je het beste wilt voor je kindje, en – zoals de drie testers – weet dat de wagen zijn geld waard is, dan is de keuze voor de Bugaboo Cameleon³ snel gemaakt.

Meer weten over de Cameleon³? Klik dan hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!