Testresultaten: Calvé mayonaise is een topper

De mayonaise van Calvé is lekker, dat weet je gewoon. Hij is van een kwaliteit waarop je blind kunt vertrouwen, vindt ons testpanel.

Geef ons testpanel een homemade broodje hamburger, een torenhoge sandwich met gegrilde kip, een flinke portie patat of pittig gekruide spareribs van de barbecue, en de 252 fijnproevers zullen maar om één ding vragen, behalve een servetje: wat mayonaise, liefst die van Calvé. Calvé mayonaise maakt gerechten lekkerder, vinden ruim 9 op de 10 testers.

Lekker romig
We kunnen er verder kort over zijn. Het geheim van Calvé mayonaise is dat deze zo lekker romig is, aldus 97 procent van de mayonaiseliefhebbers. Reinette (48) en haar gezin; "Ons hele gezin vindt de Calvé mayonaise lekkerder, voller en romiger van smaak."

Altijd goed
Op de kwaliteit van Calvé mayonaise kun je vertrouwen, vindt 97 procent van de proevers. Dat is ook de reden waarom 94 procent dit merk mayonaise zou aanbevelen bij andere mayoliefhebbers. Deze romige mayonaise maakt je lievelingsgerecht helemaal af. Anita (36) beveelt deze mayonaise ook bij anderen aan; "Calvé mayonaise is een smeuïge mayonaise met een net iets verfijndere smaak dan andere mayonaises." 

Benieuwd naar Calvé mayonaise? Klik hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Walter Kweens
  ik wil ook de test voor jullie verzorgen
 • Tini Janssen-Apon
  Ik heb Croma roerbakmelange tot volle tevredenheid gebruikt maar ik kan het nergens meer kopen. De fles is inmiddels leeg.
 • jessica van soomeren
  Graag test ik deze uit voor jullie :)
 • Roxanne Van Ipenburg
  die wil ik wel testen , tenminste mijn man want die neemt altijd vieze maynaise !