Testresultaten Fisher Price®: Lekker spelen en de wereld ontdekken

Kijk je kindje eens plezier hebben op z’n Fisher-Price® Baby-tot-Peuter Speelgym. De vijftien kleintjes die hem hebben getest, geven hem – bij monde van hun moeder – gemiddeld een 8,9.

De ouders vinden unaniem dat de Speelgym de ontwikkeling van hun kind(eren) op een spelende wijze stimuleert, zowel hun zintuigen als hun fijne en grove motoriek en coördinatie.

Speelgym groeit mee met de ontwikkeling van het kind
De activity-speelgym met lichtjes, geluidjes, muziek, meer dan twaalf activiteiten en schattige dierspeeltjes groeit mee met de ontwikkeling van het kind en blijft hierdoor uitdagend. “Mijn zoontje van 4,5 maand vindt het heerlijk om er onder te liggen en mee te spelen en mijn zoontje van 2 jaar en 4 maanden vindt het spelen met de ballen helemaal geweldig”, zegt Daniëlle (32). De andere veertien andere moeders zijn het met haar eens: ideaal dat de boog met speeltjes boven de speelmat er is voor de liggende baby, en dat het balspel-element leuk is voor kindjes die al kunnen zitten of zelfs staan.

Makkelijk schoon te houden, lekker compact
Voor ouders heeft de Speelgym ook praktische voordelen. “Hij is gemaakt van stevig materiaal dat goed schoon te maken is”, zegt Nanda (33). De speelmat kan zelfs in de wasmachine. “Ook handig: hij past in de box, zegt Corine (31). Voor speelgoed waar haar twee kinderen plezier van hebben, neemt hij weinig ruimte in. Janneke (32) zou hem zo meenemen op vakantie.

Uren zoet
Een op de drie moeders laat haar kindje minimaal drie keer per dag met de Speelgym spelen. “Mijn zoontje vindt de Speelgym helemaal geweldig en kan zichzelf goed vermaken; het houdt hem bezig”, zegt Yvette (26).
Eén klein minpuntje maar, vindt Corine. “De twee verschillende volumestanden zijn erg fijn, maar wat mij betreft mag de zachte stand nog wel iets minder luidruchtig.”

Alleen maar aanbevelingen
Geen van de testers is teleurgesteld in de Fisher-Price® Baby-tot-Peuter Speelgym. Ze zouden hun eigen speelgym er absoluut voor inruilen en bevelen hem aan bij andere ouders

Meer weten over Fisher Price®? Klik dan hier!

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Dinie Dalsem
    Ik zou deze heel graag bij mijn dochter ,onze kleinzoon willen zien om te testen. Hij is 4maand ,maar erg goed bij de tijd.dinie dalsem