Testresultaten: Greetz bezorgt nu ook prachtige boeketten

Zo fijn als het is om een mooie bos bloemen te ontvangen, zo makkelijk is het om eentje te laten bezorgen. Via Greetz, ook bekend van de kaarten, chocola en andere verrassingen.

Een pakketje in ontvangst nemen dat niet voor de buurvrouw is maar echt voor jou is al een verrassing. Het Surprise!-effect is compleet als in de doos een mooi boeket bloemen zit. 94 procent van het testpanel vindt dat de bos bloemen van Greetz mooi uit de doos komt.

De 115 VIVA-lezeressen die aan de test meededen, hebben het boeket dat ze ontvingen zelf besteld. Zo konden ze dus het gehele proces beoordelen, van bestellen tot ontvangen.

Bestellen is makkelijk
De testers zijn het er unaniem over eens dat online bloemen bestellen via Greetz erg makkelijk is. ‘Het bestellen van de bloemen gaat goed online: snel, duidelijk en overzichtelijk’, zegt Leonie (27). ‘Ook als je er nog een kaartje bij wilt kiezen, kan dat gemakkelijk. De kosten staan ook goed weergegeven tussendoor.’ ‘Ik vind het wel aan de prijs, maar vanuit het werk of bij speciale gelegenheden waar ik echt niet bij aanwezig kan zijn, is dit absoluut een optie’, vindt Natalya (46).
 

8,3 dagen mooi!
En dan het boeket zelf. Dat mag er zijn, vindt het testpanel. 95 procent van de vrouwen vindt dat de bloemen van goede kwaliteit zijn. ‘Ik had niet verwacht dat bloemen die je online bestelt zo mooi zouden zijn’, zegt Harma (44). En mooi blijven. De 115 testers hebben voor ons bijgehouden hoe lang de bloemen mooi bleven: maar liefst 8,3 dagen gemiddeld.


Bij ruim driekwart van de vrouwen voldoet het boeket van Greetz aan hun verwachtingen of overtreft het deze. ‘Ik ging er vanuit dat Greetz goede kwaliteit zou leveren’ (H, 32). Mariska was buitengewoon verrast: ‘Ik was een beetje huiverig: bloemen per post. Alle twijfel was weg bij het uitpakken.’

Wil je meer weten over de Greetz bloemen? Klik dan hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • marion hoek
  laat mij ook leuk heb ook nog nooit een bos bloemen besteld via greetz. kan dan mooi een bos naar mijn moeder sturen.
  • Kerensa DJ (Redactie)
   Hi Marion, Net als jouw reactie onder de Huawei telefoon, dit testpanel heeft ook al plaatsgevonden. Als we nieuwe testpanels live hebben staan zie je deze op onze homepage en we communiceren dit ook via onze nieuwsbrief. Mvg, Kerensa - hettestpanel.nl
 • gerty kardol
  wil het wel testen heb nog nooit bloemen gehad van greetz
 • Trudy De Roeck
  Kreeg voor mijn verjaardag bloemen van Greetz. Mooi verpakt in een doos en een mooi boeket. bleven inderdaad een gehele week goed. Zeker een heel fijn cadeau
 • Wilma Arlar-Verhoeven
  Lijkt mij leuk om hier aan deel te nemen!
 • Margo Dekkers
  de bloemen waren heel erg goed ingepakt en erg vers. Ze waren inderdaad zo'n 8 dagen mooi.
 • anneke klok
  Heb het getest en resultaat was prima! Mooie bos, stonden meer dan 1 week
 • Agnes vd Haak
  Leuk om te lezen dat bloemen per post mee valt. Ik was er altijd huiverig voor maar nu ik dit lees lijkt het me wel een handige manier om iemand kado te doen.