Testresultaten: Knorr Natuurlijk Lekker Maaltijdmix Spaghetti Bolognese

Je hebt weinig tijd om te koken, maar wilt toch een lekkere, voedzame maaltijd op tafel zetten. Dan zijn de Knorr Natuurlijk Lekker Maaltijdmixen ideaal. 247 vrouwen testten de variant Spaghetti Bolognese samen met hun gezin. En met succes!
Want maar liefst 94% van de testers is (heel erg) tevreden en 93% vindt de smaak (heel erg) lekker. Silvia (35) proefde de pure smaak van kruiden en bij het gezin van Nadja (43) vielen de grote stukken groenten die zorgvuldig zijn gedroogd erg in de smaak. “Iedereen genoot ervan. Onze spaghetti smaakte zoals bij de Italiaan!”

Makkelijk en snel
Gemak dient de mens. 99% van de testers vindt de Knorr Natuurlijk Lekker Maaltijdmix makkelijk te bereiden. “Ik hoefde er niet zelf aan te sleutelen, waardoor ik simpel en snel een lekkere pasta op tafel kon zetten,” zegt Eshter (50). Ilona (38): “Makkelijk te bereiden en de kinderen vonden het ook lekker. Er kunnen verschillende groenten in, wat het lekker gevarieerd maakt.” Voor negen op de tien testers voldoet de maaltijdmix aan de verwachting of overtreft de verwachting zelfs.

Oprecht genieten
Knorr Natuurlijk Lekker Maaltijdmix bevat geen toevoegingen en zit vol natuurlijke ingrediënten. Dat vindt 97% van de testers erg belangrijk. Hilmar (44) kon er hierdoor oprecht van genieten en Esther (50) zegt: “De mix is zo goed van smaak, dat ik er niks extra's aan hoefde toe te voegen.” Ook voor Francisca (40) was Knorr Natuurlijk Lekker Maaltijdmix een succes. “Als ik iets maak uit een pakje of zakje hoor ik vaak 'Mama, het eten is zeker mislukt?' Deze keer was het 'Wow, lekker! Mag ik nog een beetje?'”

Meer weten over Knorr Natuurlijk Lekker Maaltijdmix Spaghetti Bolognese? Klik dan hier.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Olga Kuyper
  Ik wil het graag testen. Vind meestal de pakjes te zout.
 • Trijnie Ten Hoor
  Ik wil het ook weleens proberen ,groetjes!!!
 • Francisca De Heer
  Zoals ik al geschreven had .. Ook voor Franciska (40) was Knorr Natuurlijk Lekker Maaltijdmix een succes. “Als ik iets maak uit een pakje of zakje hoor ik vaak 'Mama, het eten is zeker mislukt?' Deze keer was het 'Wow, lekker! Mag ik nog een beetje?'” We hebben het ondertussen nog 1 x gegeten en wederom waren de pannen leeg. (ps.. Francisca is met 2x c :) )
  • Kerensa DJ (Redactie)
   Hi Francisca, Goed om te horen! Leuk dat je ons nog een keer bericht! Ik heb overigens jouw naam aangepast :) Met vriendelijke groet, Kerensa - hettestpanel.nl
 • Fam Borgers
  is super lekker mmmmmmmmmmmmmmmmmm.