Testresultaten: Met de LG G6 zie je alles

De LG G6 heeft een groot display en een groothoeklens op beide camera’s. Je kunt dus veel meer van de wereld laten zien.
‘Ik was helemaal niet bekend met de LG, maar nu ik er eentje thuis heb is het een hele fijne telefoon’, zegt Aicha (34). Ook Jeroen (41) is aangenaam verrast: ‘De telefoon is, zeker voor een Android-gebruiker, een fijne telefoon. De foto’s en het beeld zijn van hoge kwaliteit. De camera geeft een mooi breed beeld door de aanwezige groothoeklens.’

Beeldverhouding van 18:9
Van de negentien mensen die de LG G6 voor Kieskeurig.nl hebben getest, zijn er achttien zeer tevreden met de kwaliteit van het beeldscherm, en ook over de grootte van het beeldscherm in verhouding tot het hele toestel. Door het grote display en de dunne behuizing ontstaat een beeldverhouding van 18:9 (twee vierkanten boven of naast elkaar, handig als een app om vierkante afbeelding vraagt).

Tel daar de groothoeklens van de camera (125 graden) en de selfiecamera (100 graden) bij op, en je snapt waarom hij zo’n breed beeld geeft. Alle testers vinden de groothoeklens een nuttige feature van de LG G6.

Makkelijk te gebruiken
Achttien testers vinden dat de LG G6 gebruiksvriendelijk is. ‘Alleen jammer dat ik nu een andere aansluiting nodig heb om het toestel op te laden’, zegt Elisabeth (33).

Alle testers zouden LG G6 aanbevelen bij anderen. Zeventien van hen zouden hun huidige toestel er zelfs voor inruilen. Onder wie Stefanie (39), die nu een iPhone heeft. ‘Het toestel is zeer snel, helder en gebruiksvriendelijk’, zegt ze. ‘Het toestel is tot nu toe zo goed als perfect.’

Lees meer op Kieskeurig.nl

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Walter Kweens
    ben benieuwt naar het resultaat