Testresultaten: Met de Salora action camera ACE700 mis je niets

Als je dichter bij de actie wilt komen, is de ACE700 van Salora een prima action camera. Camera klaar en gáán!  

Voor Kieskeurig.nl hebben 19 sportievelingen hun prestaties vastgelegd met de ACE700 action camera van Salora. Voor 18 van hen voldoet de camera aan hun verwachtingen of overtreft ze. “Hij doet niet onder voor veel duurdere action cams”, zegt Manja (29). “Er zitten erg veel accessoires bij, een absoluut pluspunt. Ook de onderwaterbehuizing is heel fijn om erbij te hebben.”

Prima beeld
16 van de 19 testers vinden de opnames van zeer goede kwaliteit. “De action camera is zeer doordacht en ten opzichte van de vorige versie weer een stap vooruit in kwaliteit en techniek”, zegt kenner Tom (31). “De beeldkwaliteit is een absoluut pluspunt!”, vindt ook Chantal (32).

Bij Sophie (29) ging het niet helemaal vanzelf. “Het beeld is van goede kwaliteit wanneer het niet te schokkerig is. Wanneer je de camera te veel snel beweegt moet hij denk ik steeds scherpstellen en blijft het dus een beetje wazig.”

Legt alles vast
Op de motor, tijdens het hardlopen, op de kartbaan, in het zwembad, op een festival, tijdens een rugbywedstrijd: uit de verscheidenheid aan de genoemde testlocaties blijkt wel hoe veelzijdig en handig de camera is. “De camera is lekker klein en kan daarom gemakkelijk meegenomen worden. Ook als hij aan de kleding bevestigd zit, merk je daar eigenlijk niets van vanwege de kleine afmetingen en het lichte gewicht”, zegt Chantal.

17 van de 19 testers vinden dat zij hun video's goed kunnen terugzien op het display van de camera. “Mooi en scherp display, makkelijk te bedienen”, zegt Marnix (32). Via wifi zijn de beelden te zien op je smartphone. En zo kun je je sportieve prestaties weer makkelijk delen met je vrienden via social media.

Op kieskeurig.nl vind je alles over deze test met de Salora action camera ACE700!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Odile van steenderen
  Ik wil het wel testen tijdens het skieen. Hoor je de wind er door heen? Kan je er goede beelden mee maken?
 • Marjan Groot
  Zwem veel met de klein kinderen lijkt me leuk om te testen
 • Ivanah Jansen
  Is dit al in de winkel verkrijgbaar?
 • Dinie Dalsem
  Heb gekeken bij kieskeurig naar de reacties ? Zo te lezen is het een mooi en kleine camara om overal mee naar toe te nemen de beelden zijn ook schitterend. Dinie Dalsem