Testresultaten: Met Vision is het zorgeloos zonnen

De langdurige zonbescherming van Vision is zeer waterbestendig, trekt snel in en plakt niet. Het testpanel kon met een gerust hart van de zon genieten.

En toen was daar ineens de zon! De 102 vrouwen die de zonbescherming van Vision twee weken lang voor ons hebben uitgeprobeerd, wisten welk product ze hiervoor in huis moesten hebben. Bijna 9 op de 10 wilden na de test hun vertrouwde zonnebrandcrème inruilen voor Vision. “Hij trekt snel in, ruikt lekker, beschermt goed en zorgt voor een mooie bruining”, zegt Renate (45).

Niet vet, trekt goed in
De actieve bestanddelen van Vision dringen tot diep in de huid door. De crème werkt hierdoor van binnenuit, en laat geen vet of plakkerig laagje achter. De crème scoort in onze test gemiddeld een 8,3. “Ik heb het gevoel langdurig beschermd te zijn en mijn kids ook”, zegt Angelique (39). Dat het product langdurig tegen schadelijke UVA- en UVB-zonnestralen beschermt, vinden alle testers (zeer) belangrijk.

Smeert fijn, trekt snel in
Vision wordt binnen 20 seconden door de huid opgenomen en biedt al na 15 minuten optimale bescherming. Vrijwel alle vrouwen beamen dat Vision makkelijk uitsmeert (99 procent) en snel intrekt (97 procent). “Het smeert makkelijk uit en trekt goed in”, zegt Bibi (36). “’s Ochtends ingesmeerd en de rest van de dag niet hoeven herhalen.”

Ook voor kinderen en gevoelige huid
Omdat de crème zo waterproof is en geen parfum bevat, is hij ook geschikt voor kinderen. “Ons dochtertje, dat met haar zeer lichte huidskleur snel verbrandt, smeer ik dagelijks in”, zegt Monique (35). “Met het gewenste effect.” Ook Laura (38) durft haar kinderen gerust aan zonlicht bloot te stellen. “Insmeren met Vision betekent urenlang spelen zonder zorgen!” 93 procent van de vrouwen vindt het belangrijk dat Vision zéér waterbestendig is. 8 op de 10 testers vinden het van belang dat Vision parfumvrij is. De crème is ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Van de testers die hier last van heeft, is 95 procent tevreden.

De vrouwen worden trouwens het liefst ingesmeerd door hun wederhelft. Mocht deze even niet beschikbaar zijn, dan graag door George Clooney…

Benieuwd naar de producten van Vision, klik dan hier!


 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!