Testresultaten: NAN OPTIPRO® 2: 94% is (zeer) tevreden

Van alle 235 moeders die een half jaar geleden NAN OPTIPRO® 2 uitprobeerden, was maar liefst 94% (zeer) tevreden (klik hier de eerdere resultaten). Onlangs testten nóg 182 ouders én hun kindjes deze opvolgmelk van Nestlé. Ook zij zijn na twee weken nét zo enthousiast!

“Heel goed. Kindje reageert er goed op, smaak bevalt goed en de verpakking is handig”, aldus Jelena (33) Ook Nancy’s (24) zoontje reageerde er heel goed op. “Geen klachten, zeker een aanrader.” Rowana (30):” Ik ben zeer tevreden!” Najim (29) noemt de kwaliteit van NAN OPTIPRO® 2 top! Debbie (33) wil het product blijven gebruiken.

In de smaak
Ruim 9 op de 10 testers zou NAN OPTIPRO® 2 aanbevelen. Stephanie (33) vindt het een zeer gebruiksvriendelijke opvolgmelk die goed in de smaak valt bij haar dochter. Theo (33) is het daarmee eens: “Ons kindje vindt het erg lekker en doet het er supergoed op.” Nelleke (40): “Geen klontjes, schuim of luchtbelletjes.” Yvette (29) concludeert: “Fijne babyvoeding. Lost goed op en bevat alle benodigde voedingstoffen.”

Blik
Voor bijna alle testers is de verpakking van NAN OPTIPRO® 2 een groot pluspunt. “De dosering van de voeding werkt super door het handige maatschepje en de afstrijkrand,” vertelt Thomas (37). “Zelfs papa maakt met plezier de voeding klaar!” Mariska (32) vindt het erg leuk dat je de lege bus kunt hergebruiken om spulletjes in te bewaren. Nelleke (40) had alleen graag een andere vorm gezien: "Rond is niet handig in de kast."

Meer informatie over NAN OPTIPRO® opvolgmelk vind je hier.


Het eiwitgehalte, de voedingsstoffen en vitaminen zijn conform wetgeving.

Belangrijk informatie: De beste manier om een baby te voeden is door borstvoeding te geven, omdat moedermelk ideaal uitgebalanceerde voeding is, je baby tegen ziektes beschermt en ook nog andere voordelen voor zowel de baby als de moeder biedt. Wij adviseren om het consultatiebureau of een arts te raadplegen bij het maken van de keuze hoe je jouw baby voedt. Moeders zouden ook voorlichting moeten krijgen over de voorbereiding op borstvoeding en de manier waarop zij het geven van borstvoeding kunnen voortzetten Als je kiest om borstvoeding te geven, is het belangrijk om gezond en gebalanceerd te eten. Flesvoeding is bedoeld om moedermelk te vervangen wanneer moeders ervoor kiezen geen borstvoeding te geven of om andere redenen waardoor ze niet in staat zijn om dat te doen. Een besluit om geen borstvoeding te geven of om gedeeltelijke flesvoeding te introduceren, zal de productie van moedermelk verminderen. Het is moeilijk om terug te komen op je beslissing om geen borstvoeding meer te geven. Borstvoeding is de meest economische voeding. Wanneer toch wordt besloten om flesvoeding te geven is het belangrijk om dit te bereiden en te bewaren volgens de instructies op het etiket, om zo risico’s voor de gezondheid van je baby te voorkomen. Met vriendelijke groeten, Nestlé Babyvoeding.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!