Testresultaten: NESCAFÉ Dolce Gusto DROP lekkere koffie, mooi design

Een kopje koffie dat past bij het moment van de dag. Lekkere koffie, makkelijk gezet. Dat is wat ons testpanel verwacht van een koffiezetapparaat. De NESCAFÉ Dolce Gusto DROP heeft het.

De elf vrouwen die de NESCAFÉ Dolce Gusto DROP voor ons hebben uitgeprobeerd zijn (zeer) tevreden. Hij is makkelijk in gebruik, mede dankzij de touch bediening, en is eenvoudig schoon te houden. Daarbij ziet hij er ook nog eens mooi uit. Maar het allerbelangrijkst: hij zet goede koffie, voor ieder wat wils en voor elk moment van de dag. Danielle (32) maakt er bijvoorbeeld lekkere cappuccino’s en latte macchiato’s mee. “Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en de koffie is ontzettend lekker”, zegt Roshni (33). “ Ook de vormgeving vind ik prachtig en past helemaal bij deze tijd. Wel jammer van het rode snoer/stekker”. 

Voor ieder wat wils, zonder moeite

Tien van de elf vrouwen die de NESCAFÉ Dolce Gusto DROP hebben uitgeprobeerd, vinden dat je er heerlijke koffie mee kunt zetten voor elk moment van de dag. “Dat je thuis op een eenvoudige manier heerlijke koffie kunt zetten met perfect schuim.” Dat is voor Maartje (38) de beste eigenschap van de NESCAFÉ Dolce Gusto DROP. De koffie is lekker heet en smaakt goed. En dan het gemak waarmee je verschillende bijzondere koffiesoorten kunt zetten, zegt Babette (35). “Voor ieder wat wils, zonder moeite!”

Like!

Babette is verkocht“Ik had altijd het idee dat het een gedoe zou zijn om bijvoorbeeld lekkere cappuccino te maken, maar met dit apparaat is het geweldig!”, zegt ze. “Zo gemakkelijk en snel! Daarnaast zeer gebruiksvriendelijk zonder veel poespas!Alle testers zouden de NESCAFÉ Dolce Gusto DROP aanbevelen aan anderen.

Ook zo nieuwsgierig geworden naar de nieuwe NESCAFÉ Dolce Gusto DROP? Klik dan hier!

Wilt u meer weten over NESCAFÉ Dolce Gusto? Klik dan hier

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Nico Van Der Westen
  Heb grote twijfels of dit gelijkwaardig is, laat staan mijn echte espresso machine overtreft.
 • Elly Wijnhoven
  Ik start de dag altijd met koffie..................en een extra lekker bakkie zou altijd winnen van het gewone bakkie. Welke zal het winnen voor mij ............mijn bakkie of die van Nescafe Dolce Custo?
 • Mattie Op T Broek
  Ik als echte koffieleut? Waarom niet eens proberen. Hou me aanbevolen
 • Esther Quint
  Ik drink minstens 5 bakken koffie per dag, zo'n extra lekker bakje koffie tussendoor zou lekker zijn
 • Corrina Van t Hof
  Lezen dames, het is al uitgetest ;-)
 • Anja Spriensma
  Heerlijk voor ons chalet op Texel...
 • Connie Hesselaar
  Nog nooit gedronken zou ook wel graag willen uit testen
 • Connie Hesselaar
  Nog nooit gedronken zou ook wel graag willen uit testen
 • gerda betgen
  wil heel graag testen lekker
  • Dinie Dalsem
   wil het ook graag testen wij houden van verschillende smaken koffie. dinie dalsem