Testresultaten Nilfisk E 150.1-10 H-X-tra hogedrukreiniger: “Alles met gemak weer schoon”

Het terras en de tuinset schoon spuiten, speelhuisjes en trampolines reinigen en het groen van de schutting verwijderen. De Nilfisk E 150.1-10 H-X-tra hogedrukreiniger is twee weken lang flink aan het werk gezet door twaalf deelnemers van hettestpanel.nl. En met succes!

De testers vinden de hogedrukreiniger van Nilfisk erg handig en makkelijk in gebruik. “Vooral de langere hogedrukslang van tien meter is erg prettig,” vertelt Harm (43) en geeft volgens Anja veel bewegingsvrijheid. Martin (53) “De wielen geven bovendien een optimale wendbaarheid.” Debby (51) vult aan: “Ik ben niet sterk, maar deze hogedrukreiniger is heel eenvoudig te verplaatsen.” Mark (38) vindt het prettig dat de hogedrukreiniger makkelijk op te bergen is. “Je kunt bijna alles ophangen of oprollen.”

Krachtig en stil
92% vindt dat de Nilfisk hogedrukreiniger doet wat ze hadden gehoopt. Of zelfs meer. Tinus (35): “Tegels, bloembakken, muren, schutting; alles is schoon zonder enige moeite.” Wim (34) noemt het een heel krachtige machine, zeker voor in en om het huis. “Slecht voegwerk spuit je er met gemak uit.” Anja (50) ruilt haar eigen hogedrukreiniger liever meteen in voor een Nilfisk: “De kracht is groter, het geluidsniveau lager.”

De Nilfisk E 150.1-10 H-X-tra hogedrukreiniger is volgens …

… alle testers handig en voor veel oppervlakten te gebruiken

… alle testers goed te onderhouden

… alle testers eenvoudig te verplaatsen

… 92% makkelijk in gebruik

Geweldige aanvulling
Het Click&Clean systeem, waarmee je snel en eenvoudig de diverse mondstukken en accessoires bevestigt, bevalt de testers ook. “Het makkelijke wisselen tussen de lansen en spuitmogelijkheden is een absoluut voordeel,” zegt Wim (34). Leon (43): “Met de patiocleaner waren de tegels snel schoon en ook de hogedruk was zeer krachtig.” 

Op kieskeurig.nl vind je alle resultaten van deze test. Lees het hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Tinus Zwart
    De tegels maakt deze hogedrukreiniger zeer goed schoon. De tuinbanken reinigt hij zeer goed De tuinbakken van hout die erg donker en groen waren geworden door het weer had hij geen moeite mee om goed te reinigen.
  • Nico Peters
    zou die mij ook helpen heb veel mos op de tegels achterom