Testresultaten: NIVEA Q10plus Day Cream verzacht, verzorgt en verstevigt

NIVEA Q10plus Day Cream: verzacht, verzorgt en verstevigt

Verminderen van rimpels, beschermen tegen invloeden van buitenaf of gewoon omdat het heerlijk fris en zacht voelt op je huid. Allemaal goede redenen om een dagcrème te gebruiken. 174 vrouwen testten NIVEA Q10plus Day Cream. De resultaten:

9 op de 10 vrouwen vinden dat de dagcrème van NIVEA hun huid hydrateert en er beter uit laat zien. “Mijn huid voelt minder droog aan en straalt meer,” vertelt Jolanda (32). “Eerder had ik een hele doffe uitstraling.” Inge (43) is het daarmee eens: “Door de dagcrème ziet mijn huid er frisser uit.”

Kraaienpootjes
94% is (heel) tevreden over de huid van haar gezicht na gebruik. Anja (39) vindt het een fijn product, dat lekker ruikt en ook doet wat het zegt te doen. Daniëlle (40): “Ik ben zeer tevreden
over de crème. Mijn gezicht is zachter en de kraaienpootjes zijn verminderd.” Linda’s (31) gezicht voelt minder droog en heeft naar eigen zeggen een gezondere kleur. De Nivea Day Cream trekt snel in, ruikt lekker en voelt fijn aan, zeggen Marloes (39), Maureen (33) en Yulan (30).

Zachter en gladder
85% van de testers is zo enthousiast dat ze andere vrouwen NIVEA Q10plus Day Cream aanraadt. Ingeborg (44): “Het is een prettige crème tegen rimpeltjes en heeft een lekkere, vertrouwde geur.” Ruim driekwart van de dames zou haar huidige dagcrème vervangen door de NIVEA Q10plus Day Cream. Mique (43): “Mijn huid voelt zachter, gladder en meer gehydrateerd. Deze volle crème smeert makkelijk uit en ruikt heerlijk. Fijn om te gebruiken.”

Lees hier meer over NIVEA en haar producten.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Mahpara Abid Hussain
    deze creme heeft mijn huid verstevigd! review staat hier: http://parodesigns.blogspot.nl/
  • Nico Peters
    hopelijk helpt die bij mij nog nooit zoiets geprobeerd
  • Leen Vercruijsse
    een zeer goeie creme die de huid zacht maakt