Testresultaten NIVEA Q10plus Verstevigende Body Lotion: “Het doet wat het zegt”

Testresultaten NIVEA Q10plus Verstevigende Body Lotion: “Het doet wat het zegt”

Na het douchen, zonnen of scheren kan je huid wel wat extra’s gebruiken. De NIVEA Q10plus Verstevigende Body Lotion verwent, verzacht én … inderdaad: verstevigt.

[image name=NiveaRaadt format=160 align=left left=5 right=5]Want dat het werkt, is gebleken. De 173 testende dames van hettestpanel.nl gaven de stevigheid van hun huid vooraf gemiddeld een 6,3. Na twee weken smeren, werd dat maar liefst een 7,3! 82% van de vrouwen gaf haar huid qua stevigheid een 7 of hoger. Samantha (31): “Het maakt de huid aanmerkelijk steviger. Dit voelt fijner aan, waardoor ik me ook zekerder voel.” Ook Saskia (31) is overtuigd. “Het verstevigt de huid echt. En verzacht. Het smeert lekker en ruikt heerlijk. Zonder vieze plakhanden.”

[image name=NiveaHuid format=160 align=right left=5 right=5]Laat je deze lente zien
99% van de testers kreeg een zachtere huid van NIVEA Q10plus Verstevigende Bodylotion en bij 83% ziet de huid er ook gladder uit. Bij meer dan driekwart zorgt de bodylotion ervoor dat ze lekker in haar vel zit en is de huid absoluut verstevigd. “Door mijn stevigere huid zit ik weer lekker goed in mijn vel,” aldus Karin (45). De geur is volgens Joyce (33) subtiel en prettig en Tamara (31) vindt de lotion naar een eerste lentedag ruiken. “Ik zie de zomer ook met een gerust gevoel tegemoet. Kom maar op met die rokjes! Deze bodylotion is fijn en is een heerlijke toevoeging aan mijn ochtendritueel.”

Lees hier meer over NIVEA en haar Q10 producten.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!