Testresultaten: NIVEA SUN Hydrate & Protect Spray beschermt je huid en kleding

De nieuwe zonnespray van NIVEA SUN beschermt je huid tegen de zon en laat minder vlekken achter in je kleding. Resultaat: 86 procent van de witte test-shirts kwam schoon uit de machine.

Erg irritant, die vlekken in je kleding door het uv-filter in je zonnebrandcrème. Ruim een op de negen vrouwen die NIVEA SUN Hydrate & Protect Spray voor ons heeft getest, vindt het belangrijk dat zonnebrandvlekken gemakkelijk uit hun kleding gewassen kan worden. Dat vinden ze bij NIVEA ook. Daarom ontwikkelden zij een formule die helpt om de vlekken er makkelijker uit te wassen. De technologie wordt actief in de wasmachine als het in contact komt met het wasmiddel.

Minder vlekken
En die formule werkt. 85 procent van de vrouwen vindt dat vlekken in kleding door NIVEA SUN Protect & Hydrate zonnespray gemakkelijk(er) weer worden uitgewassen. ‘Mijn kleding was na het wassen gewoon weer schoon’, zegt Nynke (40). Vera (38) schrok wel een beetje van de wasinstructie, zegt ze. ‘Je moest toch een extra handeling uitvoeren in plaats van direct in de wasmachine te doen. Maar ik heb geen vlek meer gezien!’

Dezelfde bescherming
De nieuwe formule gaat niet ten koste van de beschermende werking van de spray. 88 procent vindt dat de nieuwe formule haar huid net zo goed beschermt als de oude. Dat maakt dat de 161 testers overwegend tevreden zijn: 96 procent is content met NIVEA SUN Protect & Hydrate zonnespray. ‘De spray geeft bijna niet af op kleding, en vlekken die in de kleding komen zijn er met de wasinstructie gemakkelijk uit te wassen’, vindt Marlon (33).

Een dagje in de zon is geslaagd als je huid én je kleding er niet onder te lijden hebben gehad. NIVEA SUN Hydrate & Protect Spray zorgt daarvoor.

Meer lezen over de producten van NIVEA? Klik hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!