Testresultaten: Oils of Life™ Intens Revitalising Sleeping Cream verzorgt, hydrateert en verzacht!

Oils of Life™ Intens Revitalising Sleeping Cream: verzorgt, hydrateert en verzacht

Een feestje, jetlag, gepieker, een ziek kind of snurkende partner. Hoe dan ook: je hebt te weinig geslapen. Vaak zie je dat ’s ochtends meteen aan je huid. Gelukkig is er nu een oplossing: de Oils of Life™ Intens Revitalising Sleeping Cream van The Body Shop®.

Een ultrafrisse crème die je huid optimaal verzorgt en weer laat stralen. De 131 vrouwen van hettestpanel.nl gebruikten de Oils of Life™ Intensely Revitalising Sleeping Cream van The Body Shop® ruim drie weken lang en zijn erg enthousiast. Maar liefst 88% is zeer tevreden en driekwart zou andere vrouwen Oils of Life™ zeker aanbevelen.

Stralend
“Oils of Life™  heeft mij een heerlijk zachte en stralende huid gegeven,” vertelt Dafne (36). “Echt een kadootje voor na het douchen.” Vooral het gebruiksgemak scoort hoog: 93% vindt de nachtcrème heerlijk zacht aanvoelen. Volgens Bianca (36) is de crème niet te vet en trekt deze snel in. “Mijn huid trekt minder en ziet er stralender uit. Bovendien ruikt het heel lekker.”

Minder vermoeid
85% van de vrouwen geeft aan dat de huid verzorgder en soepeler wordt, beter gevoed is en een zichtbaar uitgeruste uitstraling heeft. “Ik zie er ’s ochtends minder vermoeid uit,” aldus Linda (38). Volgens Inge (37) ook ideaal voor een droge huid. “Oils of Life™ Intens Revitalising Sleeping Cream verzorgt en hydrateert en werkt erg effectief tegen lijntjes,” vindt Lian (41). “Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar het beste voor zichzelf.”

Ook zo nieuwsgierig naar Oils of Life™ Intens Revitalising Sleeping Cream ? Klik dan hier!

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!