Testresultaten Philips Hue White Ambiance Starter Kit: Doe meer met draadloze verlichting

 

Philips Hue is een systeem met lampen dat warme witte en gele tinten maakt, vergelijkbaar met natuurlijk licht. 24 testers probeerden de nieuwe Philips Hue White Ambiance Starter Kit twee weken lang. 

Alle testers beoordelen het aanpassen van de lichtinstellingen aan je persoonlijke voorkeuren als (zeer) goed. Willemijn (36):“Wil je lezen? Hup, lamp bijstellen. Wil je gezelligheid? Hup, lamp bijstellen. Dit werkt perfect!” Ook Niels (32) is enthousiast: “Ik creëer de ideale sfeer bij iedere situatie. De lampen kunnen bovendien synchroniseren met muziek, tv-programma’s en games. 

Kleuren wit
De Starter Kit is volgens de testers niet alleen heel makkelijk aan te sluiten, maar de lampen kun je via je smartphone of tablet ook eenvoudig draadloos bedienen. De dimfunctie werd via de Philips Hue-app het meest gebruikt (79%), gevolgd door het instellen van de witttinten (67%). “Ik had niet verwacht dat er zoveel verschillende ‘kleuren’ in het witte licht zouden zitten,” aldus Marieke (42).

Veilig
Alle testers vinden Philips Hue ideaal om hun huis van sfeervol licht te voorzien. Daarnaast vindt 96% het prettig dat ze met de Hue-verlichting bij afwezigheid kunnen doen alsof ze thuis zijn. “Vooral in de vakantieperiode!” zegt Rashtrie (40). Roland (55) vindt het ook ideaal om het licht vlak voor thuiskomst alvast aan te doen. 

Aanbevelen
Maar liefst 96% van de testers wil het Philips Hue systeem verder uitbreiden en het merendeel beveelt Hue aan bij anderen. Eliene (34) roemt het lage energieverbruik en de vele functies en volgens Tamara (30) is het gebruiksgemak groot. Jaimy (30) concludeert: “Fijn om in huis te hebben!”

Op kieskeurig.nl vind je alle resultaten van deze test. Lees het hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Erwin Reuvers
  Ik zou de Philips Hue graag willen testen. Draadloze verlichting is iets waar ik al vaker over na heb gedacht. En het dan ook nog eens regelen via jouw smartphone is helemaal ideaal!
  • Kerensa DJ (Redactie)
   Hi Erwin, Dit testpanel heeft inmiddels al plaatsgevonden. Zoals je in de titel kunt lezen zijn dit de testresultaten. Tot een volgend testpanel! Mvg, Kerensa, de redatie
 • Dit zou helemaal top zijn Zou het graag willen testen Uk ben erg van de gezelligheid en daar hoort sfeer verlichting. Zeker bij Wat lijkt het me heerlijk om met 1 knop alles te regelen ipv elke avond alle lichten uit te maken
  • Kerensa DJ (Redactie)
   Hi Metha, Dit testpanel heeft inmiddels al plaatsgevonden. Zoals je in de titel kunt lezen zijn dit de testresultaten. Tot een volgend testpanel! Mvg, Kerensa, de redactie