Testresultaten: Sunbreaks® snacken lekker weg

Een zak Sunbreaks® chips bevat 33% minder vet* en zit vol meergranenvezels. Dat smaakt, dat kraakt en is een alternatief voor ‘gewone’ chips, vindt ons testpanel.
Ben jij een snacker die houdt van hartig en krokant, maar vind je ‘gewone’ chips te vet? Dan is Sunbreaks® de oplossing. Sunbreaks® is 33% minder vet* en bestaat voor 58% uit meergranenvezels. ‘Ik vond het een lekker luchtig chipje’, zegt Betty (60). ‘De smaak was precies goed en deed niet onder voor de vettere varianten. Als je toch lekker wilt snacken, is deze snack een goed alternatief.’

33% minder vet*, 58% volkoren granen vezels
97% van de vrouwen vindt het belangrijk dat Sunbreaks® chips minder vet zijn. 95% vindt het belangrijk dat er 58% volkoren granen vezels inzitten. Dat maakt van Sunbreaks® een verantwoord tussendoortje, vindt driekwart van de ondervraagden. ‘Ze smaken gewoon lekker, voelen niet zo vet aan’, zegt Maggie (46). 
Gewoon erg lekker
‘Het is een lekker luchtig chipje met een prettige structuur’, vindt Nienke (45), die vooral de chilismaak erg lekker vindt. Maja (64) vond Sunbreaks® te zout, voor Inge (57) en Greet (57) hadden ze juist iets pittiger en zouter mogen smaken. Kortom: smaken verschillen. Maar het rapportcijfer 8,1 die de 220 vrouwen gemiddeld aan Sunbreaks® chips geven, zegt genoeg.

88% van de vrouwen zou Sunbreaks® aanbevelen bij andere liefhebbers. De snack is er in drie smaken: Sea Salt, Sweet Chilli en Sour Cream & Black Pepper. Door hun opvallende golvende vorm en hun pastelkleurige verpakking vallen ze lekker op in het chips-schap.

Meer weten over Sunbreaks? Klik dan hier!

* 33% minder vet dan normale aardappelchips 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Ine Hertogs
  Ik zou ze graag willen testen
 • Aicheline Leito
  Ik zou het graag willen testen
 • Olga Kuyper
  Ik wil graag testen.
 • Ik heb ze geprobeerd en ik ben om! Ik vind het product wel prijzig.
 • Anne Baaiman Van Der Luijt
  Ik zou ze graag testen
 • Eelke Glaude
  Graag een probeermoment voor mijn gezin...?
 • nicole beekman
  Ben benieuwd!
 • Sandra Muis
  Lijkt me super lekker....