Testresultaten: Tempo fresh to go; altijd een fris gevoel

Met de vochtige doekjes van Tempo fresh to go op zak, maak je korte metten met plakkerige handen en gezichten. Nieuwe verfrissende vochtige doekjes voor onderweg.

Het seizoen van de plakkerige handen en vieze gezichten is weer aangebroken. In de speeltuin, onderweg naar de camping in Frankrijk, op het strand: als er geen kraan in de buurt is, heb je gelukkig Tempo fresh to go bij je. Mama, doekje! Geen probleem.

Handig voor onderweg, zeker met kinderen
99% van de 168 vrouwen die Tempo fresh to go hebben getest, vindt de doekjes handig voor onderweg, zeker met kinderen. De doekjes zorgen voor een snelle verfrissing als je op pad bent, zeggen ze. ‘Frist lekker snel op, niet plakkerig en in handige meeneemverpakking’, zegt Teresa (34) kort maar krachtig. ‘Bovendien zijn de doekjes van stevig materiaal.’

Tempo fresh to go heeft een handig formaat (tien doekjes in een hersluitbare verpakking), vindt 92%. Hierdoor passen ze in elke tas en elk dashboardkastje. Van Connie (32) zouden er wel wat meer dan tien doekjes in een verpakking mogen zitten.

Fris voor handen en gezicht
96% van de vrouwen vindt dat Tempo fresh to go geen plakkerig gevoel op de huid achterlaat. Daarom zijn ze een verfrissing voor de handen, vindt 98%. 95% gebruikt de doekjes (ook) als verfrissing voor het gezicht. Dat kan, omdat ze zacht zijn voor de huid, geen alcohol bevatten en dermatologisch zijn getest. En dan ruiken ze ook nog eens lekker.

95% van de vrouwen is (zeer) tevreden over Tempo fresh to go. ‘Het ruikt niet heel sterk, voelt fris en plakt niet’, vindt Sanne (35). Met deze doekjes zullen deze zomer nog heel wat vieze handen en gezichten worden afgeveegd.

Meer weten over Tempo fresh to go? Klik hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Walter Kweens
  Handig die schoon maak doekjes bij de hand te hebben
 • Kerensa DJ (Redactie)
  Beste leden, Zoals jullie in de titel kunnen lezen gaat dit om de testresultaten van dit testpanel. Deze heeft dus al plaatsgevonden. Houdt onze homepage in de gaten voor onze nieuwste testpanels en onderzoeken! Met vriendelijke groet, Kerensa - hettestpanel.nl
 • Irene Broek
  Stuur maar door om te testen
 • Irene Broek
  Stuur maar door om te testen
 • Dinie Dalsem
  zou het ook graag willen testen dinid01
 • Marianne Bouwman
  Wil ik graag proberen
 • Marianne Bouwman
  Wil ik graag proberen
 • Joke van Polen
  Deze wil ik graag eens proberen