Testresultaten: Unox Pittige Erwtensoep, lekker pittig!

[image name=quote format=160 align=right left=5 right=5]Ouderwets lekker en toch een tikje eigenzinnig. Dat is de Pittige Erwtensoep van Unox Soep in Zak. Voor de 233 mensen die de soep hebben getest, is het rode pepertje een aangename verrassing.

Ruim 9 op de 10 proevers zijn (zeer) tevreden over het recept en de smaak van Unox Pittige Erwtensoep. “Heerlijk, lekker anders dan anders”, zegt Petra (46). “Goede smaak, veel ingrediënten, al met al een lekkere soep in winterse tijden.”

[image name=quote3 format=160 align=left left=5 right=5]Vol van smaak
De soep krijgt van de proevers van hettestpanel.nl gemiddeld een 7,5. 90 procent vindt hem vol van smaak. Dat is ook niet zo gek als je weet wat er allemaal in gaat. Unox Pittige Erwtensoep wordt gemaakt met flink wat duurzaam geteelde groenten en met echte Unox rookworst. Het geheim van de eigenzinnige pittige twist? Een rood pepertje. 

Aangenaam verrast
Het pepertje doet ’t hem. Verrassend, vindt 84 procent. “Ik hou sowieso van pittig eten en ja, waarom niet in de erwtensoep?”, merkt Ingeborg (51) op. “Een verrassing die in ons gezin zeker vaker gegeten gaat worden.”

[image name=quote4 format=160 align=right left=5 right=5]‘Snelle snert’
“Dit is een goede vervanger voor zelfgemaakte soep.” zegt Marijke (58). 83 procent zou Unox Pittige Erwtensoep aanbevelen bij andere liefhebbers van een lekkere en makkelijk te bereiden winterse hap. Schiet het maken van een ouderwetse pan snert er bij in, dan is de soep van Unox een prima oplossing. “We zijn met z’n tweeën en dan maak je niet zo snel erwtensoep”

Benieuwd naar meerdere varianten Unox? Klik dan hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Cheryl Cm Schubert
  het was heerlyk
 • Wilma Dekker
  Ik vond de erwtensoep wel lekker maar er zat veel te weinig rookworst in. Mijn man had bij elkaar 2 plakjes rookworst en bij mij zat er ook niet veel meer in. Voor de rest was hij wel lekker.
 • Wilma Sterk
  Ik heb de erwtensoep mogen testen, maar hij viel ons nogal tegen. Het pepertje haalt de echte erwtensoep smaak weg en is behoorlijk overheersend. Wij houden van pittig eten, maar sorry, dit past niet bij de erwtensoep. Jammer voor Unox, maar voor ons zeker geen aanrader. Normaal zijn we erg tevreden over de Unox-soepen, maar deze valt daar dus beslist niet onder !!
 • Gudrun Van Steenbergen
  Hier ook een champignonsoep proever. Vond die ook tegenvallen zal die niet meer kopen. Venkel al jaren fan van hun gewone erwtensoep dus ik ga die met het pepertje wel eens halen.
 • Irma Van Velthuijsen
  goed te horen dat de erwtensoep wel heerlijk was want ik heb dan de champignonsoep mogen testen wat ik dus super vond om te doen. Maar helaas zie ik daar dus geen testresultaten van want ik vond deze soep wat dun en de champignons waren er over heen gevlogen tewijl er staat dat deze rijk gevult zou zijn met champignons. ook de smaak was in zijn geheel een beetje flauw van smaak maar verder smaakte de soep wel hoor. In het geheel echt geen verkeerde soep om af en toe te pakken.
  • Gerda De Beijer
   Ik had dezelfde ervaring met de champignonsoep. Op zich goed van smaak, maar zeker niet rijk gevuld. En dat ben ik niet gewend van Unox. Fijn dat de erwtensoep kennelijk wel goed in de smaak viel.