Thalia cacaoboterzeep en haarolie: zacht, zachter, zachtst

Een mooie huid en mooi haar, welke vrouw wil dit niet? Mooi en gezond, en lekker zacht natuurlijk. De Hair Care Oil en Cocoa Butter zeep van Thalia doen dit voor je. Ons kritische testpanel is erg enthousiast.

In een paar minuten tijd kun je je huid en haar een flinke oppepper geven. Als je maar de juiste producten gebruikt. Die van Thalia bijvoorbeeld. Dat vindt ons testpanel ten minste. Van de testpersonen tussen de 18 en 36 jaar oud krijgen beide producten een gemiddeld rapportcijfer 8,4!

Je merkt het verschil
De Cocoa Butter zeep van Thalia zorgt voor een intense hydratatie, omdat de emulsie snel door de huid wordt opgenomen. En gebruik je de zeep voor of tijdens het zonnebaden, dan bevordert dit het bruiningsproces. Maar liefst 93% van de vrouwen die de zeep heeft getest, is positief over de werking. “Mijn huid, schoon en gevoed, straalt!", aldus Suzanne.

Ruim 8 op de 10 vrouwen die de Cocoa Butter zeep heeft getest, zou deze aanbevelen bij andere vrouwen. De kans dat één van de testpersonen binnenkort de zeep cadeau doet, is zelfs 89%. “Thalia Cocoa Butter Zeep geeft mij het gevoel dat ik even een extra verwenmomentje voor mezelf heb”, zegt Martine. En wie wens je dat, in deze hectische tijden, niet toe?

Kapperseffect
Ook de haarverzorgingsolie van Thalia gooit hoge ogen. 96% van de testpersonen is positief over het effect van deze biologische haarverzorgingsolie. “De olie geeft me het gevoel dat ik iedere dag bij de kapper ben geweest”, zegt Brenda (47). “Heerlijk!” 

Echte aanrader
De olie voedt het haar en geeft het glans en zachtheid. Het zorgt ook voor veerkracht, herstelt en vernieuwt beschadigd haar en maakt het antistatisch. Een echte aanrader, vindt 100% van de vrouwen die de olie hebben getest. “Mijn dorre en droge haar komt weer tot leven”, zegt Suzanne (36). 93% zou de olie cadeau doen.

Perfecte schoonheidsbehandeling
Wil je er niet op wachten tot je de producten van Thalia cadeau krijgt, ga dan naar de webshop van Thalia en verwen jezelf! En nu krijg jij ook nog eens 35% korting op deze set! Nadat jij de kortingsbon "testpanel1" hebt ingevoerd ontvang jij de korting.

Terwijl je de cacaoboterzeep laat intrekken en weer afspoelt, breng je de olie aan op je haar. Deze hoef je niet uit te spoelen. De perfecte schoonheidsbehandeling in minder dan 5 minuten!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Imane Benali
  Die wil ik wel
 • Vivianne Vissers
  Ik was ook een winnaar. De olie ruikt zalig!m'n haar gaat er mooi van glanzen, maa rof het ook zo er gvoed weet ik niet, m'n punten bleven droog...maar dat kan ook zijn omdat de kapper echt weer eens nodig is hihi. de zeep heb ik nog niet gebruikt, maar ik heb grote verwachtingen als ik dit zo allemaal lees
 • Liza De Kurver
  Aha dan was ik vast ook een winnaar en geen tester. De haarolie is in elk geval heerlijk. Ook super na het zwemmen. De zeep nog niet gebruikt
 • Jessica Stolk
  ik moet zeggen dat de producten heerlijk ruiken. De olie ben ik het meeste tevreden over. Je haar glanst er enorm van en is super zacht.
 • Monique Van Heiningen
  Kan ik nog meedoen?
 • Dominique Dorgelo
  ik heb helaas niet meegedaan maar alsnog ga ik denk ik de producten kopen!
 • nelleke Both
  ik ken het nog niet maar het lijkt mij heerlijk om het uit te proberen
 • Michelle De Boer
  Het is een heerlijk product. Alles voelt zachter en soepeler aan. De geur is heerlijk. Echt een super product.
 • Jody Floors
  Hoi! Ook ik heb last van een stroeve huid nadat ik afspoel... Maar na een poosje is mijn huid wel weer zacht en ruikt het lekker! En het haarspul is ook zeker fijn! Verzorgd mijn haar zo goed dat ik de kapper nog een maandje kan uitstellen! Ik ga er rustig mee aan doen zodat ik er op mijn huwelijksdag nog van kan genieten! :p
 • Redactie Hettestpanel
  Bedankt voor jullie reacties. De verwarring zit hem erin dat jullie winnaars waren van de winactie. Deze bovenstaande terugkoppeling is gebaseerd op de vragenlijst die onze testpanelleden hebben ontvangen. Wij hadden dus 1 testpanel en 1 winactie met Thalia lopen. Met vriendelijke groet, Redactie hettestpanel.nl
  • Michelle De Boer
   Ik heb de produkten ook ontvangen maar geen vragenlijst??? Ben er evengoed heel blij mee want het is een top product.Klopt dit dat ik dan gewoon heb gewonnen??
 • Lena Strik
  Ik ben wel erg tevreden alleen ik snap niet zo goed waar de cijfers en procenten op zijn gebaseerd. Ik heb geen vragenlijst ontvangen o.i.d om mijn mening te pijlen!
 • Eline Bos
  Hai Loes, ik heb precies hetzelfde probleem.. de zeep die ik heb gekregen is ook niet dezelfde als op de foto. En het probleem met dat stroeve nare gevoel op de huid, ja dat heb ik ook. Echt heel jammer want over het haarproduct ben ik ook goed te spreken.
 • Loes Kaspers
  Fijn om te lezen dat iedereen zo positief is. Over de haarolie ben ik ook erg te spreken. Maar de zeep die ik ontvangen heb, is een andere zeep dan hier op de foto. Ik heb namelijk de argan zeep gekregen en helaas bevalt mij deze niet. Na het afspoelen van de zeep voelt mijn huid stroef en droog aan. Iemand die deze (minder goede) ervaring met mij deelt?
  • gerda betgen
   ik hep van alles geprobeert wil dit wel testen wil wel zien of dit werkt
  • Ria Oosting
   Ik vind de zeep juist lekker zacht op de huid en het ruikt zo lekker. Ben van plan om het nu vaker te kopen.