Ucourse - het platform voor online videocursussen: ervaar, test, leer en geef jouw mening!

Ucourse is een splinternieuw platform met een grote diversiteit aan online cursussen. Zo kun je leren op je computer, tablet of smartphone, heb je onbeperkt toegang en vind je altijd een gratis proefles om een eerste indruk te krijgen.

Graag testen we samen met jou - als early adopter - de kwaliteit van het platform en de cursussen. Wat zijn jouw verwachtingen op basis van onze productinformatie, wat is je eerste indruk en wat zijn jouw ervaringen in het gebruik van de site? Uit het diverse aanbod hebben wij twee interessante cursussen geselecteerd die getest mogen worden!

Bloggen met Beeld: Succes online met visuele content 
Kirsten Jassies leert je hoe je ervoor zorgt dat je beeld past bij wat je kwijt wilt op je weblog. Want zeg nou zelf: goed beeld zegt meer dan duizend woorden. En dat geldt zeker online. Visuele content op je blog is ontzettend hot!

Presenteer Jezelf, Durf te Stralen 
Wil jij geïnspireerd worden en sta jij open voor persoonlijke ontwikkeling, dan is deze cursus zeker wat voor jou. Pauline van Aken leert je hoe je ontspannen, boeiend en persoonlijk kunt overkomen in je presentatie, speech, betoog of pitch.

Hoe gaat het in z'n werk?
We geven je een geheime link naar de online videocursus die jij gratis mag testen. Jij mag vervolgens als één van de eersten de cursus online volgen en het platform testen. Vervolgens vragen wij jou een vragenlijst in te vullen waarmee jij jouw ervaringen kunt delen.
Jij bepaalt hiermee hoe Ucourse er in de toekomst uit komt te zien! Alle feedback is welkom en hier wordt zeker wat mee gedaan ten behoeve van de gebruikers.

Geef je dus nu op!
We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring. Wil jij een cursus testen en ben jij bereid jouw kritische mening te laten gelden? Schrijf je in en geef aan welke van de twee cursussen jij graag zou willen testen. Wie weet ben jij een van de 20 testpaneldeelnemers en mag jij volgende week al jouw favoriete cursus en het platform testen en beoordelen!

Wil je meer weten? Klik hierboven op de titel van de cursus of ga naar www.ucourse.nl!

Let op, het is wel noodzakelijk dat je een internetverbinding hebt om de cursus te volgen.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Hoop dat ik deze keer geselecteerd word, vooral Miss Roberta, en Dr.vd Hoog, lijken me erg leuk, dus fingers crossed