Ucourse: Online leren op je tablet, smartphone of pc.

Altijd al jezelf bij willen scholen, maar nooit de kans gehad om dit te doen in je eigen tijd en tempo? Ucourse is het antwoord op het leren van de toekomst: online. Want waarom zou je nog stad en land afreizen voor klassikale cursussen, als je alles wat je maar wilt thuis kunt leren vanuit je luie stoel?

Ucourse is een nieuw platform gericht op online leren, met verschillende en inspirerende online cursussen, die jouw kennis zullen verrijken en verbreden.

Het testpanel
Testpanelleden hebben de online cursussen van Ucourse getest, en de resultaten waren positief! 70% van de testers beoordeelde een online cursus van Ucourse met een prima of hoger. Ze vonden de cursussen een moderne, professionele en duidelijke uitstraling hebben. 75% was daarnaast ook zeer tevreden over de toetsing van Ucourse.

Tevreden testers haalden aan:

“Het is een leuke manier van leren”
“De combinatie van video en tekst is perfect”
“Ucourse heeft interessante onderwerpen”
“De online cursussen van Ucourse zijn toegankelijk en betaalbaar “

Ben je zelf benieuwd naar Ucourse en zou je graag een online cursus willen volgen? Ga naar www.Ucourse.nl en bekijk het aanbod. Er komen elke dag nieuwe cursussen bij.

U Live, U Learn
Ucourse

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Redactie Hettestpanel
    Beste Irene, bedankt voor je reactie. Jammer om te horen dat je Ucourse niet goed hebt kunnen testen. We hadden dit graag van je vernomen tijdens de testperiode. Wellicht kun je in een volgend testpanel wel het product naar wens testen! Met vriendelijke groet, Redactie hettestpanel.nl ~ Michelle
  • Irene Beckers
    Ik heb dit ook mogen testen, helaas had mijn laptop problemen en werkte ik vanaf een verouderde laptop die het programma niet ondersteunde. Via mijn tablet kon ik de cursus deels volgen al ging het soms wat haperend. Na reparatie van mijn eigen laptop kon ik 1 dag de cursus wel goed, daarna was helaas de testperiode afgelopen. Jammer, want het zag er zeer goed uit.