Uitslag testpanel Afslank Eiwit: lekker en snel op gewicht

Onlangs plaatsten wij een oproep om het luxe eiwitproduct Afslank Eiwit van de Bodyenfitshop.nl te testen. 45 Enthousiaste testers hebben deelgenomen aan dit panel. Zijn ze echt afgevallen? Voelen ze zich fitter? En zouden ze het product aanbevelen? Lees hier de resultaten!

Wat is Afslank Eiwit en wat belooft het product te doen?

Afslank Eiwit bestaat uit vezels, vitamine en mineralen, l-carnitinetratraat en snelle en langzame eiwitten voor een langdurig verzadigd gevoel. Hierdoor ben je minder geneigd om te snoepen of andere verkeerde dingen te eten die jouw dieet ongunstig beïnvloeden. Er zitten slechts 104 calorieën in een shake! Dit maakt het dus een zeer geschikt product om te gebruiken als tussendoortje.

De mening van het testpanel
Vooral de smaken Strawberry, Banana Milkshake en Frozen Cappuchino vielen in de smaak. Het gemiddelde cijfer voor de 3 favoriete smaken is een 7.7. Maar liefst 80 procent van de testpaneldeelnemers vindt dat het Afslank Eiwit voldoende het hongergevoel onderdrukt. Op de vraag wat het product de deelnemers heeft opgeleverd werd geantwoord:

“Ik heb een minder opgeblazen gevoel.”
“Het lijkt alsof ik minder last heb van spierpijn en ik voel me fitter.”
“Ik zit strakker in mijn vel.” 
“Ik ben twee kilo afgevallen met twee shakes als vervanging van ontbijt en lunch.”

Daarnaast zou zeker 83 procent Afslank Eiwit aanbevelen aan familie, vrienden of kennissen en 70 procent zou Afslank Eiwit (zeer) waarschijnlijk zelf nog eens aanschaffen.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Maria Anne Cecile Zegers
  Ik eet niets tussenmdoor, ik snoep niet, eet gezond, maar ik houd wel van borrretjes. Mijn gewicht is met 20 kg toegenomen in de laatste 14 jaar. zouden jullie mijn gewicht echt naar beneden kunnen halen? Ik geloof er niets van! Overtuig mij!
 • Sandra Vis
  Met minder eten gaat je body op de spaarstand. Eet 3x per dag een gezonde maaltijd en 3x iets gezonds tussendoor en beweeg regelmatig :-) GEEN dieetpillen, drankjes of weet ik veel wat voor bende. Het werkt nauwelijks en dat zullen die producenten NOOIT toegeven. Ze gaan hun kip met de gouden eieren toch niet slachten??? Hun reclame is: blijf kopen :-! De meesten weten wel hoe het komt dat ze te zwaar zijn; uitzonderingen daargelaten.
 • Sandra Vis
  Met minder eten gaat je body op de spaarstand. Eet 3x per dag een gezonde maaltijd en 3x iets gezonds tussendoor en beweeg regelmatig :-) GEEN dieetpillen, drankjes of weet ik veel wat voor bende. Het werkt nauwelijks en dat zullen die producenten NOOIT toegeven. Ze gaan hun kip met de gouden eieren toch niet slachten??? Hun reclame is: blijf kopen :-! De meesten weten wel hoe het komt dat ze te zwaar zijn; uitzonderingen daargelaten.
 • Ik heb de shake met korting gekocht, dus niet meegedaan aan de test. Ik vond het vies, kreeg er hoofdpijn van en had eigenlijk alleen maar meer honger. Nee, gewoon minder eten en meer beweging is nog altijd het beste advies.
 • Evelyne Van Den Broek
  Jeetje, ik kan me niet voorstellen dat mensen deze shakes als vervanging gebruiken voor een maaltijd. Zo slecht voor je lichaam gewoon! Ik lees me al ruim anderhalf jaar in over gezonde voeding en voeding als ondersteuning bij het sporten en dergelijke. Het is niet gek dat je afvalt als je een maaltijd als je ontbijt of lunch vervangt voor een shake van rond de 100 kcal.... Maar je ontbijt hoort juist uitgebreid en voedzaam te zijn als goede kickstart van je dag, ik schrik hier dus wel een beetje van als ik dit lees. Gelukkig ben ik niet de enige met deze mening/kennis aan een aantal reacties te lezen
 • Wendy Ritten
  Dames, vergeet niet dat sporten het belangrijkste is. minder koolhydraten en suikers en meer eiwitten (welke je hebt in diverse variaties). Een maaltijdvervanger in de vorm van een shake is prima maar niet voor 2 maaltijden.Tuurlijk val je dan af.. De koolhydraten die je nu vervangt door eiwitten zijn beter voor je lijf, echter loop je belangrijke voedingsstoffen mis. Dat er minder spierpijn/stijfheid wordt ervaren komt door de eiwitten/amminozuren welke zorgen voor herstel bij spier"beschadiging" Neem als lunch 200gr vers gewokte groente met wat kruiden of een salade v 200gr. met olijfjes en noten. hier zitten ook eiwitten in. Zo hou je de variatie erin en loop je geen risico op tekort aan essentiele voedingsstoffen/vitaminnes. Een eiwit shake is geen wondermiddel, je kan je lichaam met shakes even voor de gek houden maar niet maanden lang. EAT CLEAN.. TRAIN MEAN... No sugars and No carbs ;) dat is de enige truc.
  • Sandra Vis
   3x Per dag gezond eten en 3x een gezond tussendoortje en beweeg. Geen troep in je body stoppen die je voorouders niet als voeding herkenden :-) Dieetpillen en poeders, etc. werken nauwelijks; wat die producenten NOOIT toe zullen geven :-! Hun biljoenenbusiness zou compleet instorten...
 • sandra broeck
  ik heb het geprobeerd, maar vond het zo verschrikkelijk zoet, ook met yoghurt ..heb t een week volgehouden, maar kon het echt niet wegkrijgen, dacht nog even, als dit al mn beschikbare eten was, viel ik echt af, ..bij mij is de test dus echt mislukt, en wilde echt graag
 • Carola Van Bronswijk
  Ik vond het echt ontzettend vies. De smaak is echt niet lekker. Als je melk toevoegd ipv water is het nog te doen
 • Berry De Groot
  ik gebruik als jaren spullen van body&fit ook de eiwitten. en moet zeggen dat het erg goed is een lekkere smaak mengd goed geen klonten. het is met een milkeshake alleen zonder ijs (echt wel aan te raden)
 • Dineke Wilkens
  Ik heb het niet getest maar zelf aangeschaft. Is een lekkere dikke shake zonder klonters. Gebruik het nou twee weken als ontbijt en soms als lunch. Ben 1,5 kg afgevallen.
 • Rianne Louter
  Ik vond het heel erg vies.
 • Ze is kilo's kwijt geraakt door de shakes te gebruiken als hoofdmaaltijd, terwijl het product wordt aangeprezen als een zeer geschikt tussendoortje. Twijfels!
 • Jacky Versteeg
  Ik ben wel benieuwd hoe lang het geduurd heeft voordat iemand daadwerkelijk kilo's kwijt is geraakt.