Unox Soep in Pak: "de lekkerste tomatensoep met ballen"

Tomatensoep met gehaktballetjes. Met recht een klassieker uit de Hollandse keuken. 109 soepfans hebben voor ons de tomatensoep met gehaktballetjes van Unox Soep in Pak uitgeprobeerd. Eindoordeel? Een lekkerdere snelle soep bestaat niet.
[image name=quotetessa format=160 align=right left=10 right=0]
Unox Soep in Pak Tomatensoep met Gehaktballetjes is de allerlekkerste. Dat vindt niet alleen Unox: een overgrote meerderheid van de mensen die de soep voor ons hebben geprobeerd, beamen dit. De mannen en vrouwen, allen tussen de 20 en 49 jaar oud, eten vaker niet-zelfgemaakte tomatensoep. Maar die van Unox Soep in Pak is echt iets anders, vinden ze.

[image name=quotemarion format=160 align=left left=0 right=10]Je proeft de tomaat
“De soep is dikker en romig en heel rijk van smaak, boordevol met grote stukken tomaat, groenten en stevige balletjes die lekker zijn gekruid”, vindt Sinéad (32). Ook Mandy (29) is fan geworden. “Hij is puurder van smaak”, zegt ze. “Je proeft echt de smaak van tomaat. Een pak is ook veel makkelijker dan een blik.” Denise (38) miste meer Italiaanse kruiden, zoals oregano. Maar die zijn natuurlijk eenvoudig toe te voegen als je daarvan houdt.

Snel een lekkere maaltijd op tafel
[image name=tippatricia format=160 align=right left=10 right=0]De groenten in de soep groeien en rijpen onder de zon en worden geoogst als ze het allerlekkerst zijn. De grote stukken tomaat, gele paprika en courgette zijn goed voor maar liefst 225 gram groenten per kom soep. Dat vinden bijna alle testers erg fijn. En bij al die groenten horen natuurlijk echte gehaktballetjes. “Unox Soep in Pak is anders dan andere soepen omdat er meer groente in zit en het het smaakt net als zelfgemaakte soep", oordeelt Chantal (42).

Bij veel testers overtreft de soep de verwachtingen. “De smaak is bijzonder lekker en de soep ontzettend goed gevuld”, zegt Melanie (22). Marion (41) was altijd soep-uit-blik-fan, maar daar komt verandering in. “De soep in pak heeft nu toch onze voorkeur! Heerlijk zelfs!”.

Wil jij ook de tomatensoep met gehaktballetjes proberen? Of één van de andere tien heerlijke smaken? Probeer Unox soep in pak nu voor €1! Ga naar www.scoupy.nl of download de Scoupy-App.

1. Koop Unox Soep in Pak
2. Stuur via de Scoupy app of www.scoupy.nl een foto van jouw kassabon
3. Vul je gegevens in
4. Binnen 2 werkdagen ontvang je de korting op jouw rekening

Deze actie is geldig t/m 29 mei 2015. Je kunt per huishouden maar één keer meedoen. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Lana Le Sage
  Niet direct bestemd voor de mensen die weinig zout gebruiken.
 • Ik heb de actie voorbij zien komen op Scoupy :)
 • Ik vind de Unox Soep in Pak op de één of andere manier toch lekkerder dan de Unox Soep in Zak...
 • Jarno Vriend
  Heerlijke soepen zijn het van Unox. Ik ga deze week nog gebruik maken van de aanbieding.
 • Ineke Broekaart
  Toch blijf ik de soep te zoet vinden. Ik vind tomatensoep, groenten tomatensoep heerlijk maar het moet niet te zoet zijn.
  • Laurens Melenhorst
   Ik ben een echte soepliefhebber....dus kom maar op...
  • Heidi Beks
   Een pak Tomaten soep mengen met een pak Groentesoep is heel lekker ..... ;-)
  • Elly Wels
   tomatensoep heerlijk ,maar uit een pak heb ik ze nog niet geproeft
  • gerda betgen
   nou wil het wel probeeren meestal maak ik het zelf maar dit gaat sneller