VAMOS schoenen testpanel: Zijn dit comfortabele schoenen voor elke voet?

Vamos biedt een ruime collectie schoenen voor voeten die een beetje extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld extra smalle of extra brede schoenen.

Voor mensen die niet zo makkelijk slagen in gewone schoenenwinkels, heeft Vamos een uitgebreid assortiment comfortabele schoenen. Brede voeten, smalle voeten, voetproblemen zoals Hallux Valgus, bij VAMOS is de kans groot dat je slaagt. VAMOS wil laten zien dat comfortschoenen ook heel modieus en stijlvol kunnen zijn. Zo zijn alle schoenen gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van trendy details. Heb jij weleens moeite comfortabele, maar toch modieuze schoenen te vinden? Geef je op en test de schoenen van VAMOS via hettestpanel.nl

 Lees hier de testresultaten!

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Conny Levens
    Ik ben zeer blij dat ik deze schoenen mocht testen, ik draag ze nu al enkele maanden en ze zijn echt top! Aan mijn voeten gegoten, loop op wolkjes :-) ze lijken wel speciaal voor mijn voeten gemaakt. Ik heb er ook mijn steunzolen inliggen. En deze commentaar geef ik niet omdat ik ze mocht testen, het zijn mijn droomschoenen!