vtwonen testpanel: CoolTouch® thermostaatkraan van Grohe krijgt een 9!

Afgelopen weken hebben uit 2.600 aanmeldingen, tien testers de CoolTouch® thermostaatkraan van Grohe getest en met veel plezier! De kraan krijgt namelijk gemiddeld een 9!

Testers vinden de veiligheid van deze kraan het meest belangrijk. Omdat deze niet warm wordt is het veilig voor iedereen, dus ook voor (klein)kinderen. Acht van de tien testers waarderen dat de kraan snel en continu de juiste temperatuur heeft. Door de zogenaamde TurboStat® is er binnen een fractie van seconde de gewenste temperatuur bereikt.

Enkele reacties:
‘Zo heerlijk, steeds water van dezelfde temperatuur, druk en geen kokend hete kraan.’

‘Het is zeer eenvoudig in gebruik, het ziet er prachtig uit en bovendien is het heel veilig voor de kinderen.’

Mooie cijfers voor de thermostaatkraan van Grohe:
De buitenzijde van de kraan wordt nooit te heet 8,9
Snel en continu de gewenste temperatuur 8,5
Ergonomische grepen, ook met natte ingezeepte handen makkelijk in te stellen 8,5
Handig en stijlvol plateau voor plaatsen van bijv. shampoo/speelgoed 7,2
De extra brede uitloop geeft een mooie rustige watervalstraal 9,4

In vtwonen editie 8 is een uitgebreid verslag van de resultaten. Wil je meer weten over de thermostaatkraan van Grohe? Bekijk hier alle voordelen van deze kraan. Of bezoek hier jouw dichtstbijzijnde dealer.

CoolTouch®
In de natste kamer van het huis schuilt gevaar in heet kraanwater en het aanraken van een badkamerradiator of een gloeiend hete douche- of badkraan. Niet alleen heet water uit de kraan, maar ook de kraan zelf kan leiden tot verbrandingen. Om dit te voorkomen is de Grohtherm 2000 New voorzien van GROHE CoolTouch®. Het huis van de kraan wordt volledig omspoeld door koud water waardoor de buitenzijde van de kraan nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur. Dit helpt om verbranding te voorkomen wanneer de kinderen de thermostaatkraan aanraken. De kinderveilige temperatuurbegrenzer zorgt er bovendien voor dat de temperatuur niet zomaar voorbij de 38°C kan worden gedraaid als de kinderen er op een onvoorzien moment toch aanzitten.

Lijkt  het jou ook leuk om producten voor in en om het huis te testen? Vink dan vooral hier onze woontitels aan bij jouw merken!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Francina Mus-Westdijk
  Wij mijn man en ik hebben altijd kranen gehad en hebben van Grohe, het is fantastisch en deze houden wij in gedachten wanneer wij weer een nieuwe kraan nodig mochten hebben. Wij waren hier ook niet voor uit gekozen. Maar ja een volgende keer beter wie weet.Tot ziens
 • Jeske Oerlemans
  ik ga deze eens in gedachten houden voor onze nieuwe badkamer.Die er aan komt klinkt super
 • Herma Scholten
  IK heb me hier ook voor ingeschreven, ben invalide en kan zelfs geen warm en koud voelen, mijn man doet dus de douche voor mij instellen, want ik kan dit zelf niet, maar ben dus niet uitgekozen hiervoor, jammer!
 • Leuk om te horen we krijgen binnenkort en nieuwe badkamer ik over deze kraan na denken of wel plaatsen
 • Lisai Jung
  Hij zit er echt heel mooi uit, die hou ik in gedachten voor mijn eigen huisje.