Wil jij de combi-koelkast van Samsung tijdens een feestje testen?

We zoeken 6 testers die één van de 3 type combi-koelkasten van Samsung gedurende twee weken willen testen. We zoeken per type 2 testers. De koelkast wordt bij je afgeleverd en geïnstalleerd en na de testperiode wordt de koelkast weer opgehaald. Als dank ontvangen de testers een Douglas cadeaubon t.w.v. € 75,- Na de testperiode vul je de reviewvragenlijst in en plaats je een review over de koelkast op Kieskeurig.nl. 

Productinformatie
De modellen die wij mogen laten testen zijn voorzien van een nieuwe functionaliteit: Top Mount Freezer. Dankzij de conversie-optie kunnen de koel- en vriescompartimenten apart ingesteld worden. Zo kun je het vriesgedeelte ook laten koelen. Dit is bijvoorbeeld heel handig bij een feestje. Ook is er een vakantiestand, waarbij je de vriezer kunt laten draaien terwijl de koeling wordt uitgeschakeld om zo energie te besparen. De koelkasten zijn voorzien van Smart Space waarbij met de Cool Select Zone de temperatuur van verschillende zones apart kan worden ingesteld. Daarnaast is de achterzijde van een plank makkelijk bereikbaar dankzij Easy Slide. De 3 modellen die we mogen laten testen zijn:

            RT53K6315SL-model: 790 x 1855 x 770mm (bxhxd)
            RT46K6600S9-model: 700 x 1825 x 726mm (bxhxd)
            RT38K5400S9-model: 675 x 1785 x 715mm (bxhxd)

Wil jij het design, gebruikersgemak en de efficiëntie beoordelen en je ervaring delen? Meld je dan nu aan voor dit testpanel dat wij in samenwerking met Kieskeurig.nl uitvoeren.

Let op!

 • Je kan alléén meedoen als je minimaal op één van de volgende data thuis bent: 18, 19, 20 of 21 oktober om de TMF koelkast in ontvangst te nemen. De exacte bezorgdatum wordt met je besproken en een indicatie van de tijd wordt vooraf gegeven.
 • Je kan alléén meedoen als je minimaal op één van de volgende data thuis bent: 4, 7, 8 of november om de TMF koelkast aan de koerier te overhandigen. De exacte datum wordt nog met je besproken. (Het is niet mogelijk om de koelkast over te nemen).
 • Je kan alléén meedoen als de afmetingen van de TMF koelkast bij jou past: naar binnen gebracht kan worden en op een geschikte plaats (nabij een stopcontact) kan komen te staan.

Klik op DOE MEE en beantwoord de extra vragen om je aanmelding te voltooien!

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Geesje Meijering
  Jammer niet bij de testers, hopelijk een volgende test
 • Edgar Buiterhof
  Mooi! Die gaan we eens even testen.
 • Gea Huykman
  Lijkt me een leuke test om te doen echter ik heb geen ruimte voor een 2e koelkast in huis. Erg jammer!!!!
 • Tonnie Klink
  wat een leuke test
 • Martha Van Der Nijborg Laan
  ik wil graag testen
 • anneke klok
  Het lijkt me heel prettig om een zeer moderne koelvries combi te kunnen testen! en het maakt niet uit welk model jullie aan mij kwijt willen! :)