Winter Efteling: ‘alsof je een kerstkaart inloopt’, blijkt uit de test!

Ons testpanel genoot met volle teugen van de Winter Efteling, een betoverende winterwereld vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren.

Alsof je een kerstkaart in liep.
Zo was voor Sandra (44) en haar partner de eerste kennismaking met de Winter Efteling. “Elk onderdeel van het sprookjesbos had wel iets winters. Van shawl tot sneeuw, van kerstster tot kerstkransjes. Hele mooie verlichting, ook daarbuiten. Ook de vuren waren erg winters.” Vrolijk huppelend en genietend – aldus Sandra – hebben ze het park verkend".[image name=Quote format=160 align=right left=5 right=5]

Ook Jasmijn (25) en haar vriend hadden samen een romantische en nostalgische dag. “We hebben vooral herinneringen opgehaald in het Sprookjesbos. Heel gezellig samen alles bekeken en in de trein en bootjes rondgevaren. Het was echt een dag uit voor ons.”

Fascinerend, die sneeuw en lichtjes
Monique (34)
trakteerde haar man en kinderen op een dagje Winter Efteling. “Wij hebben genoten”, zegt ze. “De kinderen wilden overal naar toe, waren gefascineerd door de prachtig versierde bomen met sneeuw en de lichtjes. Het voelde erg warm en gezellig; we werden er vrolijk van.”

Eén moment blijft het gezin altijd bij: “Het moment dat het donker werd en de lichtjes aangingen. Toen werden we betoverd door de winterse sferen.” Ook Marian (46) was er met haar gezin. “We hebben veel kunnen zien, en het park was mooi aangekleed. We hebben een heerlijke dag gehad.”

[image name=Quote2 format=160 align=left left=5 right=5]Speciaal dagje uit
Angelique (44)
was er met haar vriendenclubje. “Fantastisch”, vond ze het. “We hebben sommige attracties wel vier keer bezocht. Iedereen vond het leuk.” Het winterse aan de Efteling gaf de dag een speciaal tintje. “Heel leuk, vooral toen het donker werd. De sneeuw op de daken zorgde voor wintersfeer.”

Het was een heel speciaal dagje uit, vond Angelique. “We hebben de dag beleefd als een gezellig samenzijn. Samen ervaringen opdoen geeft mooie herinneringen en een goede band.”

Zo blijkt maar weer: de Efteling is voor alle leeftijden, ook in de winter! Enthousiast geworden? Bezoek de Winter Efteling! Klik hier voor meer informatie.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!