ZARQA handcrème beschermt tegen de winter

De Hand Protection Cream van ZARQA verzacht, en beschermt tegen extreme weersomstandigheden. Onze testers, van wie ruim driekwart droge handen heeft, voelden meteen verschil.

Bezoekers van de Margriet Winter Fair konden elke dag een nieuw product testen en beoordelen. Op zaterdag 14 november was dit de Hand Protection Cream van ZARQA. 755 bezoekers, vooral vrouwen, kwamen hun handen verzorgen. Wat niet onverstandig was met het winterse weer waarin ze naar de Utrechtse Jaarbeurshallen waren gekomen. [image name=q1 format=160 align=left left=5 right=5]

Zuivere crème
De Hand Protection Cream van ZARQA is een zuivere handcrème, zonder parfum en conserveermiddelen. Dat is precies wat 91 procent van de vrouwen wil voor haar handen: een product zonder overbodige stoffen.

Verzachtend en beschermend
97 procent vindt de handcrème verzachtend en beschermend. “En het fijne is dat de crème goed intrekt”, zegt Anita (44). Ruim acht op de tien vrouwen zouden de handcrème aanbevelen bij aan familie, vrienden en/of kennissen.

[image name=q2 format=160 align=right left=5 right=5]Zonder irritatie
Bijna 9 op de 10 vrouwen zouden hun huidige handcrème vervangen door ZARQA Hand Protection Cream. “De crème geeft me het gevoel dat mijn handen lekker zacht worden zonder dat er irritatie optreedt”, zegt Elise (20). Ook Angelique (47) is tevreden. “Mijn handen komen zonder kloofjes en lekker zacht de winter door.” 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Ceuk Kokkie
    geen droge handen meer heerlijk en ruikt lekker
  • Corina Vandebeek
    Dat zou geweldig zijn heb altijd hele droge handen en de nodige problemen bij kou
  • gerda betgen
    zal ook mooi zyn als het werkt