Zin in een Campina yoghurt feestje?

Houden jij en je kinderen ook zo van yoghurt en staan de smaakpapillen bij jullie thuis op scherp? Dan dagen we jullie uit! De Magere Yoghurt van Campina is namelijk verkozen tot de lekkerste yoghurt van Nederland. Maar de grote vraag is: vinden jullie dat ook?

We nodigen jullie  daarom op zaterdag 15 maart uit om de verschillende soorten magere yoghurts zelf te proeven. Wat vinden jullie van de smaak, de kleur en de dikte? Alleen de mening van dit testpanel telt! En zijn jullie ook zo benieuwd hoe yoghurt eigenlijk wordt gemaakt en waarom het zo gezond is? We maken er een gezellig, leerzaam én vooral lekker feestje van! Natuurlijk gaat niemand met lege handen naar huis want delen we na afloop goodiebags uit. Komen jullie ook?

Het Campina Yoghurtfeestje vindt plaats op zaterdag 15 maart in de Gummmbar (café van de Kauwgomballenfabriek) in Amsterdam. Er is een ochtend- (10.30-13.15 uur) en een middagshift (14.15-17.00 uur). De locatie heeft voldoende (gratis) parkeerplekken is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Willen jij en jouw kind(eren) meedoen aan dit testpanel? Vul de extra vragen in en wie weet ontvang je een uitnodiging voor zaterdag 15 maart!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Dylana Kamminga
    Wat is dit een geweldig leuke site! Wist niet eens dat dit bestond! Respect voor jullie die dit allemaal mogelijk maken!!!
  • Dylana Kamminga
    Wat is dit een geweldig leuke site! Wist niet eens dat dit bestond! Respect voor jullie die dit allemaal mogelijk maken!!!