Maak kans op 1 van de 20 flessen Huntington Beach Sunfoam

Deze winactie is verlopen. Wil jij kans maken of een Fles Huntington Beach Sunfoam spf 20 ter waarde van € 19,95? Geef je dan nu op en maak kans! Wij mogen 20 mensen blij maken.

NIEUW in Nederland! Huntington Beach Sunfoam
De luxe ultra zachte foams hebben een aangename geur, zijn niet vet en trekken snel in de huid. De Sunfoams van Huntington Beach hebben een super bescherming, namelijk: een hoge UVB bescherming en een optimale UVA bescherming. Ook zijn ze waterresistent.

De foam is gemakkelijk aan te brengen en zit in een gebruiksvriendelijke up-side-down fles. De flessen zijn op druk gebracht met pure lucht, zonder drijfgas en efficiënt in gebruik: 99,999% van de inhoud wordt gebruikt. Huntington Beach Sunfoam is geschikt voor het hele gezin.

Winnen
Deze winactie is verlopen.
Wil jij kans maken op één van de twintig flessen? Schrijf je nu in. Deze actie loopt tot en met zondag 1 juni. In de loop van maandag 2 juni maken wij de 20 winnaars bekend.

Kijk hier voor meer informatie. Volg Huntington Beach Sunfoam via facebook!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Melissa Van Eldik
  Waarom doe ik nog mee al ik toch niet geselecteerd word..
 • Christa Houttekens
  Hiervoor zou ik super graag willen testen..! Maar helaas is het altijd een helaas mailtje bij mij... hopelijk veranderd dit binnenkort eens?!
 • Anny Markese Ben erg benieuwd of ik deze keer uitverkozen ben om mee te testen. Kijk ben veel interesse uit naar Huntington Beach Sunfoam.
 • Stefanie Steef
  Zou ik EIN-DE-LIJK mogen testen...? Nou ja iig 'Huntington Beach Sunfoam ' ik heb een plekje vrij gemaakt voor U in de douche :)
  • jean Acker
   Nou kom maar op, heb net een nieuwe badkamer dus heerlijk dubbel op. Lijkt me geweldig om Huntington Beach Sunfoam uit te proberen, als het te vet is krijg ik zonnen allergie. dus graag wil ik deze uitproberen