Maak kans op 1 van de 24 exemplaren van Lucia de B.

Doe mee en maak kans op één van de vierentwintig DVD's of blu-ray's Lucia de B. Ben jij nieuwsgierig naar deze film? Geef je dan op en wie weet ben jij straks de gelukkige eigenaar van deze blu-ray!

Het verhaal

Lucia de Berk is een eigenzinnige verpleegster, die argwaan wekt als ze voor de zoveelste keer bij een onverklaarbaar sterfgeval betrokken is. Een baby van slechts een paar maanden oud. Het ziekenhuis schakelt de politie en het Openbaar Ministerie in en de jonge parketsecretaris Judith krijgt het dossier van Lucia de B. op haar bureau.

Het onderzoek naar de ‘Engel des Doods’, zoals de pers Lucia noemt, is zwaar. Ze heeft geen sporen achtergelaten en weigert met de rechercheurs te praten. Toch wordt ze, dankzij een bloedtest, uiteindelijk veroordeeld tot levenslang voor vier moorden en drie pogingen ertoe.

Kort hierna worden er echter vraagtekens gezet bij de betrouwbaarheid van de test en Judith begint te twijfelen. Haar bazen willen hier niets van horen en in Hoger Beroep krijgen zij Lucia opnieuw veroordeeld, nu zelfs levenslang met TBS. Mede dankzij het harde werk dat Judith heeft verricht…

Winnen
Wil jij kans maken op één van de vierentwintig exemplaren? Geef je op en maak kans! Deze actie loopt tot en met zondag 31 augustus. Op maandag 1 september maken wij de 24 winnaars bekend!

De winnaars zijn...

Anneke Hes
Haucourt Albert
Amber Emily Roep
Veronique van Breugel
ine Peters
Harry Wiersma
Ilse Van der Zaag
Rene Kouijzer
Catia Cardoso
Jonna Severin
mira ennen
leo van antwerpen
Marlies Osinga
Nina Bijman
brigitte tegels
Yvonne den Hartog
Anna Vonk
Hannie Boom
Krista Katerbarg
Carolien Jonker
Monique Leenheer
Karen Stoll
Karina Schouten
Natascha smit

Helaas je kunt niet meer deelnemen!