Maak kans op de DVD Rechercheur Ria Seizoen 1

Maak kans op de DVD Rechercheur Ria met daarop alle afleveringen van seizoen 1 ter waarde van € 19,99.Wij mogen 20 mensen gelukkig maken!

Het verhaal
Ria is naast een onhandige en ogenschijnlijke stuntelende rechercheur ook de alleenstaande moeder van een bijdehante tweeling. Ze lijkt een gewone vrouw, waardoor zij door haar omgeving en voornamelijk door sluwe criminelen wordt onderschat. Ze weet echter zaak na zaak op te lossen.

Het leven van Ria is ingewikkeld. Ze ligt sinds een paar maanden in scheiding met haar man Jaap, gespeeld door Victor Löw. Bijkomstige moeilijkheid is dat haar ex ook nog eens haar collega bij de recherche is. Sinds de scheiding probeert Ria haar leven als alleenstaande moeder weer op de rit te krijgen. Maar dat is niet eenvoudig als je bedenkt dat ze twee kinderen op moet voeden en daarnaast haar werk niet los kan laten.

Ria’s collega Martin (Manuel Broekman) probeert haar daar waar mogelijk is te ondersteunen, dit in tegenstelling tot rechercheur Lydia (Birgit Schuurman). Deze dame leeft voor de feiten en cijfers en irriteert zich dan ook mateloos aan Ria en haar onconventionele manier van werken. Maar dat is niet de enige reden...

Winnen
Wil jij kans maken op de DVD Rechercheur Ria? Geef je op en maak kans! Deze actie loopt tot en met zondag 27 juli. Op maandag 28 juli maken wij de 20 winnaars bekend!

De winnaar zijn bekend! Wij feliciteren:

Ed Stegen
Monique Heldens
Marion van Tilburg
Simone Balm
Jeanne Schelle
Marina Deijkers
sammy wisniewski
Peter Wagenaar
Hendrine van der Dussen
Annemijn Verweij
Caroline Kleijn
Monique Oijen
Kris Vuuren
Jessica Postma
jeanne snepvangers
Irene Dakkenhorst
Kitty Segers
Landje Bleeker
Anniek Vinke
Eline Kreuse

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Beetje laat maar hij was erg leuk! Dank jullie wel.
  • Lian Van Tilburg
    zou ik deze alstublieft mogen winnen! alvast bedankt!! XXX