Maak kans op een Chestnut Instant Bronzing Lotion!

Deze actie is inmiddels verlopen!Maak kans op één van de twintig full-size flessen Chestnut Instant Bronzing Lotion t.w.v.  € 19,95. Doe mee en maak kans!

Chestnut Cosmetics
Chestnut Cosmetics is een nieuw beauty merk, afkomstig uit Nederland. De onderneming is in 2011 opgericht door de twee jongeondernemers Raymond le Belle en Roy van Beek. Chestnut Cosmetics specialiseert zich in het ontwikkelen van zelfbruiningsproducten.

Zelfvertrouwen
Onderzoek wijst uit dat zelfvertrouwen voor veel mannen en vrouwen gepaard gaat met een gezonde, bruine kleur. Omdat zij de huid niet te lang kunnen en willen blootstellen aan de zon of zonnebank zijn zij vaak op zoek naar een aanvulling hierop, om toch een gezonde bruine kleur te verkrijgen.

Voor wie?
Chestnut Cosmetics focust zich op mannen en vrouwen die verlangen naar een bruine kleur, maar weinig tijd hebben om in de zon te liggen of niet zo snel bruin kleuren en zich bovendien bewust zijn van de gevaren van UV stralingen voor de huid.

Winnen
Kun jij ook wel een gezonde kleur gebruiken? Geef je dan op en wie weet smeer jij jezelf straks zomerklaar! Deze actie loopt tot en met zondag 30 maart. In de loop van maandag 31 maart maken wij de 20 winnaars bekend!

Wij feliciteren:
E. Everzten
steffanie peters
suzanne van veen
Lidewij Couwenberg
Ans van der Stelt
mieke van der sommen
Pascalle Hoevenaars
Bettina Busche
Marjan Sierat
Anika Clazing
Cesanne Jonker
wikke alphenaar
alicia rozendaal
Renee Kaandorp
Barbara Oosterveen
JLB Van Dalen
Floortje van Beijsterveldt
vanessa francis
Anita Loman
marieke borghols

Niet gewonnen?
Niet getreurd! Bestel nu jouw fles Chestnut Instant Bronzing Lotion voor maar € 13,95 (incl. gratis verzenden). Dit is maar liefst 30% korting. Ga naar de website van Chestnut. Vul bij het bestellen de volgende code in: chestnutpanel en ontvang jouw korting!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Carin Middendorp
  Hoop dat ik mee mag doen met testen.Kan wel wat kleur gebruiken.
 • Barbara Oosterveen
  Ik ben van nature blond, (nu inmiddels grijs) en met een hele lichte huid. Bruin word ik nooit en vooral mijn benen zijn en blijven de bekende melkflessen. Ooit wel eens in mijn jonge jaren naar een instant bruin kleurtje gegrepen maar dat werd een ramp, het werd oranje!! Ik denk en hoop dat met de jaren de zelfbruinmiddelen beter zijn geworden en wil daarom graag deze Chesnut Instant Bronzing Lotion proberen zodat ik me niet meer hoef te schamen voor mijn witte benen.
 • Andre Veenstra
  Ik hou wel van een bruine kleurtje , met veel merken bronzing lotion wordt je niet egaal bruin maar gelig. Dus ik hoop met Chestnut Instant Bronzing Lotion een beter resultaat te bereiken.
 • Marion Van Stralen
  door medicijngebruik kan ik niet lang in de zon zitten, een bruin kleurtje vind ik echter wel mooi, dus ik zou dit graag eens testen
 • Ben van nature roodharig, ik verbrand snel in de zon en wordt niet bruin. Ik verkleur na veel moeite. Tijdens de hete uren blijf ik uit de zon. Zou leuk zijn om ook een kleurtje te hebben tijdens de zomer.
 • Jutta Huizing
  Ik verlang zo naar de zomer. Oehoe oehoe. Maar dan wel veilig voorgebruind. Niet onder de zonnebank maar veilig uit een flesje. Laat de zomer maar komen
 • Corina Vandebeek
  instant bronzing.wow.ik met mijn rose haar bleke teint.zou geweldig zijn om dat te proberen
 • Marieette De Kort
  heerlijk lijkt het me om een zonnig bruin kleurtje te hebben
 • Ik zou ook graag eens lekker bruin willen zijn, zonder te lang in de zon te zitten waardoor je ook meestal alleen de voorkant een beetje bruint.Iik vind zelfbruiners wat eng omdat het vaak vlekkerig wordt. benieuwd of deze doet wat hij beloofd.
 • Barbera Veul
  Ik ben benieuwd of ik eindelijk eens een lekker bruin kleurtje kan krijgen met Chestnut Instant Bronzing Lotion. Met mijn rossige haar en blanke huid verbrand ik snel en ik verlang er echt naar om ook een gezonde kleur te hebben!
 • Johanna Nijzing
  Chestnut Instant Bronzing Lotion zou deze graag willen proberen omdat ik niet tegen een zonnebank kuur kan en snel verbrand in de zon door pigment tekort.