Maak kans op een Noah filmpakket!

Doe mee en maak kans op één van de 10 Noah filmpakketten! Ben jij nieuwsgierig naar deze film? Geef je dan op en wie weet ben jij straks de gelukkige eigenaar van deze DVD met speciale geurkaars, pen of notitieboek!

Het verhaal

'Noah' vertelt het epische Bijbelverhaal van de ark van Noach. In een wrede wereld zonder hoop, zonder regen en zonder gewassen, die overheerst wordt door krijgsheren en hun barbaarse troepen, staat één man aan de kant van het goede; Noach (Russell Crowe).
Hij is een doorgewinterde strijder, een magiër en een genezer, maar het enige dat hij wil, is vrede voor hem en zijn gezin. Elke nacht heeft Noach visioenen over een eindeloze vloed, die het symbool is voor de vernietiging van alle leven. Gaandeweg begrijpt hij de boodschap die de Schepper hem stuurt. Deze heeft besloten om de mensheid te straffen en hen tot de laatste man te doden. Maar Hij geeft Noach een allerlaatste kans om het leven op Aarde te vrijwaren...

Winnen
Wil jij kans maken op  één van de tien Noah filmpakketten? Geef je op en maak kans! Deze actie loopt tot en met zondag 7 september. Op maandag 8 september maken wij de 10 winnaars bekend!

De winnaars van het NOAH DVD actiepakket zijn:

Annelies Schoneveld
Anie Jepkema
Kimberley Schop
Petrusia Van den Helm
Loes van Pelt
Sonja Swaan
Rimke Voerman-de Jager
ilse pos
Ina Brandts Buys - Geertsema
Simone Versluijs

Heb je niet gewonnen en wil je de DVD wel kopen? Dan kan hier

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Monique Kies
    schoenen testen .... altijd goed !
  • Connie Klaphaak
    Weer leuke acties, hopelijk mag ik de schoenen testen.
  • Irene Niec
    Heel graag doe ik mee voor dit fijne pakket.