Maak kans op een Doppler parasol van Tuinmeubelen.nl

Maak kans op een Doppler parasol van Tuinmeubelen ter waarde van €345,-! Nog lekker barbecueën onder een nieuwe parasol dit jaar?

Kan jij een nieuwe parasol gebruiken omdat je de tuin opnieuw in gaat richten of je wellicht een versleten exemplaar hebt staan? en parasol dient er allereerst voor te zorgen dat de Uv-straling netjes wordt tegengehouden, maar het is daarnaast natuurlijk prettig wanneer deze wat betreft de stijl ook goed past bij de overige tuinmeubelen die je hebt staan. Samen met Tuinmeubelen.nl geeft hettestpanel.nl een Doppler parasol weg!

Winnen?
Geef je op en maak kans! Deze actie loopt tot en met zondag 21 september. Op maandag 22 september maken wij de winnaar bekend!

Winnaars
De winnaars zijn inmiddels op de hoogte gebracht. Niet gewonnen? Tuinmeubelen.nl heeft voor jou een prijs. Je krijgt 5% korting op al je aankopen bij Tuinmeubelen.nl.

Hoe werkt het?
Ga naar Tuinmeubelen.nl en kies een artikel uit de web shop. Bij het afrekenen voer je de volgende code in: tuin5korting
Automatisch ontvang je 5% korting.
 

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Cecile
    Erg interessant dit allemaal!!!
  • wat een verrassing zomaar een parasol voor de deur afgeleverd door de pakketdienst hartelijk dank hiervoor
  • Claudia
    Wat een prachtige parasol! Deze zou zeer welkom zijn in onze tuin, dan kan mijn kleine meid lekker in de schaduw zitten onder de parasol!
  • Ineke
    Wat een leuke testen allemaal. Ik hoop dat ik er eens een keer bij zit!!!