Maak kans op een Transformerspakket t.w.v. €75,-

Deze actie is inmiddels verlopen!Win één van de vijf Transformerspakketten ter waarde van 75 euro. Het pakket bestaat uit 2 vrijkaarten plus een Transformers iPad toetsenbord. Doe mee en wie weet mogen wij jou straks blij gaan maken met dit geweldige pakket!

Transformers: Age of Extinction begint vlak na een zware aanval die een geweldige stad in puin veranderde, maar waarbij de rest van de wereld werd gered. Iedereen is bezig om de schade te herstellen. 

Een mysterieuze organisatie probeert intussen de geschiedenis te herschrijven, maar ook zij krijgen te maken met een nieuwe bedreiging voor de aarde in de vorm van een oeroude, krachtige tegenstander.

Met de hulp van een groep nieuwe vrienden (Mark Wahlberg, Nicola Peltz en Jack Reynor) beginnen Optimus Prime (stem van Peter Cullen) en de Autobots aan hun meest gevaarlijke opdracht ooit. Ze worden meegesleept in een oorlog tussen goed en kwaad, met als hoogtepunt een episch wereldwijd gevecht.  

TRANSFORMERS : AGE OF EXTINCTION draait vanaf 3 juli in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

Winnen
Wil jij kans maken op één van de vijf Transformerspakketten? Geef je op en maak kans! Deze actie loopt tot en met zondag 6 juli. Op maandag 7 juli maken wij de 5 winnaars bekend!

Deze actie is inmiddels verlopen!

Wij feliciteren:
Daphny van den Ing
Nancy Mooser
Chantal van derWeele
Sharon Huisjes
Rik van Deursen

Benieuwd naar de film? Bekijk hier de trailer!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Silvana Milena Hogguer
    Lijkt me echt super vet! Me zwager en zo ook mijn mannetje zijn gek op transformers. Kunnen ze gezellig samen als 2 grote volwassen kinderen naar de film gaan LOL, zie het al voor me. Wie weet...misschien kan ik ze binnenkort verassen! Ga voor de heren duimen en hou me deelname aan de actie nog even geheim.
  • Eric De Nijs
    Deze film lijkt mij echt geweldig.